SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Nov. 29, 2021

A Swinger Aranyaszabályai

Mint az élet más területein, a szabályok ismerete jelen esetben is segít abban, hogy sikeres legyél a swinger világban és biztonságot nyújt félelmeinkkel szemben is.

Először is nézzük a közösségi szabályokat. Ezekkel a szabályokkal itthon és külföldön egyaránt találkozni fogsz a különböző swingerklubokban, privát bulikon, nyaralóhelyeken és fesztiválon is. Természetesen minden helyszín/esemény más és más, és megvannak a saját házirendjük vagy variációk ezekre a közös szabályokra vonatkozóan, ezért mindenképpen tájékozódj előtte, hogy ne sérts meg senkit. Ennél is fontosabb, hogy mielőtt fejjel előre merülnél, győződj meg arról, hogy Te és állandó vagy alkalmi partnered is jól ismeri a szabályokat.

Mindig kérdezz!

Ez az egyszerű szabály minden swingert emlékeztet arra, hogy ugyan egy szexpartin veszünk részt, minden esetben kérjünk engedélyt, mielőtt hozzáérnénk valakihez. 

A nem, az nem!
Ha valaki nemet mond, az a swinger szabályok szerint nem azt jelenti, hogy kéreti magát, hanem valóban nemet jelent.  Ha valaki azt mondja, hogy „nem köszönöm”, ne kérdezd újra 10 perc múlva. Ne lepődj meg, ha valaki elutasít. Számtalan oka lehet annak, hogy valaki nem akar nyitni feléd, és ezek közül a legtöbbnek semmi köze hozzád! Előfordulhat, hogy egy kezdő párról van szó, akik még nem akarnak kapcsolódni, csak ismerkednek a helyszínnel, a hangulattal, vagy épp nem érzi jól magát, vagy túl fáradt, vagy talán tudja, hogy túl sokat ivott. Elutasítás esetén ne firtasd az okát! Csak egyszerűen fogadd el és lépj tovább… Ha nyomulsz és nem tartod tiszteletben a NEM- et, gyors módja lehet annak, hogy kirúgjanak és feketelistára kerülj. Légy udvarias, és mindig először kérdezz!

Bárki mondhat nemet

Amikor párokkal ismerkedsz, sokkal nehezebb helyzetben vagy, mint egy hagyományos randin, hiszen itt is minden résztvevőnek készen kell állnia a játékra. Ahhoz, hogy két pár kapcsolódjon, mind a négy embernek igen- t kell mondani. A swinger közösség azt akarja, hogy mindenki jól és biztonságban érezze magát, ezért mindenkinek megvan a lehetősége nemet mondani – férfinak, nőnek, pároknak egyaránt… (lehetőleg udvarias formában).

Az illegális kábítószereket nem fogadjuk szívesen

A drogozók ritkán hozzák meg a legjobb döntéseket, ami drámához, vagy ami még rosszabb: a rendőrség megjelenéséhez vezet. Az illegális drogokat nem fogadjuk szívesen a rendezvényeinken. Ez nem jelenti azt, hogy a swinger 100%-ban drogmentes. Vannak, akik nagyon élvezik a kábítószereiket, és megtalálják a módját, hogy belopják őket egy rendezvényre.
A legtöbb swinger esemény kitiltja az illegális drogok fogyasztóit. Körülbelül az egyetlen kábítószer, amelyet egy bulin szívesen látnak, a potencianövelő tabletták, amelyek segítik a férfiakat. Sok srác használja ezeket a kis kék pirulákat, akár elismeri, akár nem. Ha Te is élnél vele, légy okos, és beszélj az orvosoddal, mielőtt beszednéd.

Tisztelet és Udvariasság

Mindannyian ugyanabból az okból tartozunk ebbe az őrült közösségbe – hogy jól érezzük magunkat. A swinger világ bonyolult. Sokan bizonytalanok, félénkek, és tartanak attól, hogy mi fog történni. Ebben a közegben nem jársz sikerrel, ha durva vagy utálatos vagy. Ügyelj arra, hogy mindig udvarias legyél és tiszteld a partnereidet. Azokkal is, akikkel egyáltalán nem tervezel szexuális kontaktusba lépni. Az ilyen viselkedés segíteni fog a Neked tetsző emberek figyelmét magadra irányítani, illetve így mindenki számára kellemesebb lesz a swinger club hangulata Mindannyian másképp nézünk ki, és egyikünk sem tökéletes szupermodell vagy pornósztár. Mindenki azokat a partnereket keresse, akik számára szimpatikusak, de érdemes elengedni az ideálkeresést…

A közösség többi tagja cserébe tisztelni fognak Téged is. Legtöbben szexibbnek fogunk találni, mint ahogy az egód azt gondolná. A swingerek általában boldogabbak, valószínűleg azért, mert sokkal jobban élvezzük a szexet, mint a vanilia világban. A szexuálisan elégedett emberek általában kedvesebbek, mint a szexuálisan frusztrált egyének, akik a vanília világában találhatók!

Diszkréció

Megtudhatsz privát dolgokat a közösség többi tagjáról, mások pedig rólad, ahogy több időt töltesz együtt velünk. Minden swingertől elvárható, hogy tisztelje a többi swingert, és ne ossza meg személyes vagy bizalmas adatait másokkal. Egyes swingerek nyilvánosan vállalják életmódjukat, de a legtöbb ember inkább nem osztja meg életének ezt a részét a vanília világával.

Ami a klubban történik- az ott is marad… Bármilyen fantasztikus élményt éljél meg, még a közösségen belül se beszéld ki! Nem kell se hencegni, se megszégyeníteni a partnereidet…

Higiénia

Kizárólag egészségesen látogass el swinger eseményre. Betegség, rosszullét esetén maradj otthon, nehogy megfertőzd a többieket. Az ápoltság fontos: fürödj meg alaposan, borotválkozz meg és legyen kellemes az illatod! Jó ötlet lehet egy nemi betegségi gyorstesztet is csináltatnod. Ha kiderül, hogy bármilyen nemi betegséged van, akkor természetesen semmiképp ne menj swinger klubba. Készülj elegendő óvszerrel is, mindig gondolj a védekezésre.

Visszajelzés és pontos érkezés

Hogyha meghívást kaptál egy swinger partira, akkor is jelezz vissza a házigazdának, ha nem tervezel, vagy nem tudsz menni. Ez azért fontos, mert a szervezőknek tudniuk kell, hogy hány vendéggel számoljanak. Másrészt a gyors visszajelzés által Te is megbízható törzsvendégnek leszel elkönyvelve, akit szívesen látnak. A szervező által megjelölt kezdési időpontra pontosan érkezz, ellenkező esetben nem biztos, hogy be fognak engedni. Ugyanis ha késel és a többiek már esetleg „akcióban” vannak, akkor számukra frusztráló lehet egy késve érkező vendég.

Érezd jól magad!

A swinger találka célja, hogy jól érezd magad. Olyan élményekben vegyél csak részt, amelyekben komfortosan érzed magad. Ne hagyd magad rábeszélni olyan dolgokra, amelyek nem tetszenek! Sőt, lépj ki azokból a helyzetekből, amelyek számodra már kényelmetlenek- még ha elsőre igent is mondtál egy helyzetre! Pozitívan és nyitottan közelíts az eseményekhez. Elfogadott az is, ha egyáltalán nem lépsz szexuális kontaktusba senkivel, csak jól érzed magad. Éld ki a vágyaidat, fantáziaidat és érezd valóban nagyon jól magad! 
 
Tapasztalt swinger tagjaink által összeállított további szabályainkat megtaláljátok a honlapunkon :) www.swlt.hu