SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Nov. 18, 2021

A Bikák- solo férfiak a swinger világban…

Kezdetekkor terveztünk egy programot, a Harcosok Klubját, amiben a solo pasikat készítettük volna fel a Swingerre… vagy valami ilyesmi…
Bedőlt a buli, mert a kutya se volt kíváncsi rá… Így van ez, hiszen a férfiak többsége teljesen bizonyos abban, hogy már mindent tud és egyedül is megoldja…
Akinek ez egy csettintésre működött, kérem azonnal jelentkezzen

Azóta azonban számos férfi fordult hozzám kérdéssel/kéréssel vagy éppen fagyott le akció közben… Szóval rendben srácok, nem kell workshop, de legalább beszélgessünk…

Legyünk őszinték: sok egyedülálló férfi szeretne élményeket szerezni és magáévá tenni az életben és a swingerben is minél több nőt. Nincs kötöttség, csak szex egy vonzó férjes nővel? Igen!
De ez nem csak arról szól, hogy alkalmi szexet folytatsz, majd lelépsz.
Időt kell szánnod arra, hogy gondolj a többi érintett személyre is!
Fontos emlékezned arra, hogy a swinger egy pár élménye. Lehet, hogy megvan a megfelelő „felszerelésed” ahhoz, hogy felrázd a hölgy világát, de ez nem számít, ha elfelejtesz némi udvariasságot tanúsítani mindkét fél iránt.

Mit akarnak tőled a párok?

Sok solo férfi, akit érdekel a hotwife szcéna, soha nem gondol a férjére . Ez egy nagy hiba, mivel minden randevúzni vágyó feleségnek van férje, aki a csomag része. Lehet, hogy soha nem találkozol azzal a pasival, aki feleségül vette azt a szexi nőt, akire figyelsz, de ő fontos része az egyenletnek.

Tiszteld a férjet!

Ne hanyagold el a férjet! Ha egy párral beszélgetsz, feltétlenül vond be őt a beszélgetésbe, és vedd figyelembe a mondanivalóját. Még akkor is, ha éppen a feleséggel beszélsz, kérdezd meg a férjét is, mik a határaik. Lehet, hogy Bika vagy, de Ő a Szarvas…

Az egyik legrosszabb, amit tehetsz, ha megpróbálsz megalázni vagy lealacsonyítani egy férjet. Ő az, aki elég nagylelkű ahhoz, hogy megossza a feleségét, ezért mindig egyeztess vele, és vedd figyelembe, hogy mit akar!
Ha összetűzésbe keveredsz egy szarvassal, ne számíts arra, hogy a tüzes felesége a Te oldaladra áll. Igen, lehet, hogy pillanatokkal korábban még a nevedet sikította, de hozzá ment feleségül, nem hozzád. Nem számít, mit élt át vagy képzelt el Veled. Mindez semmi ahhoz képest, amit a férjével megoszt.

Még ha a nőt át is engedi a férje, akkor is be kell tartanod mind az alapvető swinger, mind az ő szabályaikat, és meg kell adnod nekik, amit akarnak. Emlékezz a szerepedre és ne lépd át a határokat! Alapvetően te egy szórakoztató bónusz vagy a kapcsolatukban.

Tedd félre az érzelmeid!

Eljutottunk a szingli férfiak következő hibájához. Ne add át magad az érzéseknek!
Ha nem szeretsz másodhegedűst játszani, akkor lehet, hogy nem való ez az életstílus a Te számodra. Legyen egyértelmű célja és szerepe az életedben a swingernek, és győződj meg arról, hogy biztosan megfelel ez a helyzet a Te igényeidnek.
Lehetőség szerint kerüld a szerelmes tekinteteket, a romantikus gesztusokat, az összebújásokat. A legtöbb párnak nem fér bele az efféle gyengédség a swingerbe.
Kerüld a pincsi kutya szerepet, szex után ne loholj a nyakukban. Könnyen lehet, hogy ők azonnal tovább is állnak, akár újabb partnerre vadászni. Fogadd el és lépj tovább Te is.

Ha számcsere is történik, akkor se vedd természetesnek, hogy bármikor küldhetsz SMS-t vagy telefonálhatsz. Ha túlságosan ragaszkodó leszel, valószínűleg soha többé nem akarnak látni majd.

Biztonságban és kényelemben érezze magátBiztonságban és kényelemben érezze magát

A legtöbb férfi nem tapasztalja meg azt a fokozott félelmet és kiszolgáltatottságot, amellyel a nők nap mint nap szembesülnek, és ez igaz a swinger randikra és az alkalmi szexre is.
Ha a pár nyitott kapcsolatban él és a hölgy egyedül találkozik Veled – különösen az első néhány alkalommal- légy proaktív egy olyan légkör megteremtésében, amely a lehető legnagyobb könnyedséget biztosítja neki. Beszéljetek át jó előre minden lépést, hogy megtehessétek a biztonsági óvintézkedéseket. Valószínűleg meg akarja osztani a tartózkodási helyét a férjével, így a menet közbeni mozgás kényelmetlen lehet számára. Ne lepődj meg vagy ne sértődj meg, ha olyan helyre akar menni, amelyet jól ismer, nem pedig valami véletlenszerű, az általad javasolt félreeső helyre, hiszen a biztonságra törekszik.

Mi van, ha nem megy?

Előfordulhat, hogy izgulsz vagy megzavarja valami – egy hang, egy illat, a gumi vagy valaminek a látványa - a férfias helytállásodat. Számos pasi ismerte már be nekem, hogy a kezdetekkor hónapokig nem tudtak teljesíteni, mert nem tudtak teljesen lazítani. Ez benne van a pakliban! Ne szentelj túl nagy jelentőséget neki, mert a kudarc letaglóz és nyomodba szegődik! Ha a farkad nem működik megfelelően, még mindig számos módon tudsz nekünk örömet szerezni. Sőt, akár felkérheted a férjet is, hogy folytassa ő, míg Te más irányból kényezteted a hölgyet. Ha mindent megteszel, szép élményekkel térünk haza lágyságodtól függetlenül is…

Általános jómodor

Ne felejts el köszönetet mondani. Feleslegesnek tűnhet számodra, különösen, ha nagyon hétköznapi vagy egyéjszakás volt a kapcsolat, de illik után követni a randit. Nem kell, hogy valami giccses legyen. Egy egyszerű „Köszönöm a tegnap estét. Csodálatos voltál.” sokat segíthet a nap felpezsdítésében, és nem kerül semmibe, csak néhány másodpercbe.
Az, hogy szabad vagy, valószínűleg azt jelenti, hogy nem kell olyan diszkrétnek lenned a szexuális életeddel kapcsolatban, mint egy férjes nőnek. Ez a szabadság nagyszerű számodra, csak ne hagyd, hogy ez felelősséggel járjon számára, hiszen a diszkréció neki sokkal jelentősebb ebben a helyzetben, mint számodra. Ha úgy érzed, hogy dicsekedned kell a barátaidnak azzal a szupermenő házas csajjal, akivel tegnap este voltál, állítsd le magad! Ha nem tudod visszafogni magát, legalább ne említs neveket vagy azonosító adatokat. Úgy tűnhet, hogy ez nem nagy dolog, de számos oka lehet annak, hogy egy nő azt akarja, hogy életvitelét titokban tartsák. Tönkreteheted valakinek a családjával és a barátaival való kapcsolatát, vagy veszélybe sodorhatod a karrierjét néhány percnyi hülye gúnyolódás miatt.

Védd magad!

Ne felejts el vigyázni magadra is. Mindenképpen kérdezd meg magadtól, hogy kielégülnek az igényeid? Szabadon megbeszélheted a vágyaid, és figyelembe veszik-e azokat? Te is megkapod azt a „köszönöm, ez olyan csodálatos volt” szöveget?
Lehet, hogy odavagy a szexért, de ettől nem leszel csak szextárgy! Győződj meg róla, hogy kedvesen és tisztelettel bánnak Veled.
A szex sokkal forróbb, ha mindenki jóban van egymással….