SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Oct. 21, 2021

Swinger tippek „csúnya” embereknek

Aggódsz a swinger miatt, mert nem gondolod, hogy elég vonzó lennél? Szeretnéd tudni, hogy a testalkatoddal élvezheted-e a swinger életmódot?

Csak nyugalom, mert mindenki élvezheti ezt az erotikával fűtött életmódot!

Mielőtt még hozzákezdenénk, emlékeztetni szeretnélek, hogy csodálatos vagy!
Igen, te!

Túl gyakran vagyunk a legkeményebb kritikusaink. Olyan kisebb kérdésekre koncentrálunk, amik miatt megfeledkezünk a teljes csomagunkról, amely hihetetlen jutalom, amit másokkal megoszthatunk. Higgy magadban, mert mi hiszünk benned!

Ok, most térjünk a tippekre ...

1 - Valóságellenőrzés
Ha megnézed a swinger webhelyeket és a klubok hirdetéseit, akkor egy csomó igazán dögös modell látható, amelyek egy csomó más nagyon dögös modellel robbannak fel. Ez a reklám. Ez nem valóság. Amikor az igazi swingerek szuper dögös ember képét látják, gondolkodjunk el azon, hogy ez spam vagy átverés. Az az igazság, hogy a swinger világot olyan rendes emberek alkotják, mint te és én. És a rendes emberek szexiek. Mindannyiunknak van egy-két foltja, és nem szabad megpróbálnunk összehasonlítani magunkat olyan modellekkel, akiket irreális szintre szerkesztettek és festettek.
Az az igazság, hogy mindannyian szexibbek vagyunk, mint gondolnánk, és büszkéknek kell lennünk magunkra. Igen, ez magában foglal Téged és a párodat is! Nézd meg a szexi partneredet. Az a dög azt hiszi, hogy te főnyeremény vagy, ezért bízz magadban!

2 - Kényeztessed magad!
Annak érdekében, hogy a legjobb első benyomásokat érd el, és növeld önbizalmad, fektess be egy kis kényeztetésbe. Kényeztessed magad egy szalonban, és frissítsd fel a frizurád, varászold szexivé a körmeid! Igen, ide tartoznak a srácok is! A rendszeres öngondoskodás, például hidratálás, napi SPF-védelem és gondos ápolás segíthet abban, hogy jobban érezd magad és jobban nézz ki!

3 - Szépségápolási befektetések
Ha a legjobban akarsz kinézni, mindenképpen frissítsd a szekrényed tartalmát is. Nem kell kirüríteni a teljes szekrényt, de győződj meg arról, hogy van-e egy- két sexi swinger-ruhád, ami hihetetlen érzést kelt. A testre szabott ruhák javíthatják megjelenésünket, és nem kell, hogy drágák legyenek (SWLT tagok 20 % kedvezménnyel vásárolnak több szexshopban, de érdemes benézni az Ázsia Centerbe is....) A testünkhöz illő ruhák valóban növelhetik az önbizalmunkat, és vonzóbbá tehetnek mások számára. Ne félj segítséget kérni az eladótól se! Cserél ki a régi és elnyűtt ruhákat új, hízelgő stílusra. Ne költs a legújabb trendekre. Keress pár sokoldalú, időtlen darabot, mint a tökéletes LBD, vagy egy fűző farmerrel.

4 - Állítsd át a gondolkodásmódod!
A szépség belülről indul. Ha nem érzed jól magát, a testbeszéded ezt közli és elrettenti a többieket. Az önbizalom az, ami igazán szexi a legtöbb swingernek. Tanuld meg szeretni önmagad! Lenyűgöző és szexi vagy! A swingerek valódi emberekkel akarnak találkozni, és az igazi emberek nem tökéletesek. Ez a változatosság teszi a swingert olyan izgalmassá és barátságossá mindenki számára.

5 - Maximalizáld erősségeid!
A swingerek olyan emberekkel akarnak találkozni, akik szórakoztatóak és szeretnek szórakozni. Meg tudod tanulni Te is élvezni az életet? Igen, szerintünk te is képes vagy rá!
Gondold át, hogy miben vagy jó, majd osszd meg velünk!
Jól tudsz szervezni és tervezni? Gondolj arra, hogy szervezz egy szexrandit tökéletesre, apró izgalmakkal! Jól tudsz főzni és szórakoztatni? Hívd meg a swinger párokat magadhoz vacsorára és játékokra. Jól járnak a lábaid? Lépj egy swinger klub táncparkettjére, és hívj magaddal másokat is!

6 - Használd a Swinger webhelyeket
Fontold meg az online kapcsolatok építését. Vannak nagyszerű swinger-webhelyek, amelyek segítségével hasonló érdeklődésű helyi swingereket találhatunk (mint kiváló csoportunk). Optimalizáld online profilodat a tökéletes első benyomás érdekében. Használd a legjobb fotókat, írj egy csábító leírást, amely kedvező ízelítőt kölcsönöz személyiségednek, és mutasd meg szórakoztató oldalad néhány javasolt swinger randevú ötlettel.
Ez nagyszerű módja annak, hogy elkerüljük a nyomást, hiszen a klubokkal ellentétben, van időnk, amennyit csak szeretnénk, egy remek profil kialakításához és a legjobb első benyomás eléréséhez.

7 - Frissítsd fotóidat
Mielőtt belemerülnénk ebbe, tisztázzuk, hogy nem hamis képek létrehozásáról vagy őrült fotószűrőkről beszélünk. Egyszerűen a legjobb első benyomást szeretnénk kelteni. Töltsünk el egy kis időt néhány selfie-tipp megtanulásával, hogy jobban megragadhassuk valódi nemiségünket. A napfény utolsó óráját jó okból „arany órának” nevezik. Használd jobb képekhez. Nézz meg youtube videókat, hogy megismerd a jobb látószögeket a további eredmények érdekében. Használj jó hátteret (a természet vagy a divatos szállodai szobák jó lehetőségek). Nézz meg valami igazán vicceset, hogy jó hangulatba hozd magad és felpezsdítsed természetes mosolyod. A kevesebb általában több, de nem árul el túl sokat. Inkább hagyj valamit a képzeletre.

8 - Irány a Swinger üdülőhelyek/hétvégék!
A Swinger üdülőhelyek kiválóan alkalmasak a kapcsolatok elősegítésére. Nincs rohanás, nem csak pár órára néztél be a klubba. Senki sem aggódik amiatt, hogy rohanjon haza a bébiszitter miatt, vagy másnap korán kelnie kell. Mindannyian pihenünk, nyaralunk, és napokig ott leszünk. Ez remek lehetőséget teremt egymás jobb megismerésére, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy valóban lássák a csodálatos személyiséged. A Swinger üdülőhelyek, a legbarátságosabb helyek, amelyeket elképzelhetsz.

9 - Válassz izgalmasabb klub éjszakákat
A Swinger klubok szeretik, ha különböző party témák vannak. Válaszd ki azokat a témákat, amelyek vonzanak és amiben a legkomfortosabban érzed magad. Talán ez pont a James Bond est témája, mert a legjobban a szmokingba vagy a jelmezbe öltözve érzed magad (szép ruhák ismét megmentésünkre kerülnek). Talán ez a focibuli, ahol mindenkit arra ösztönöznek, hogy viselje kedvenc csapatmezét (remek beszélgetésindítót és összekapcsolódást nyújt). Talán ez a luau éjszaka, amikor az emberek hawaii inget és fűszoknyát viselnek (élvezd szeszélyes oldalát :)). Ha hölgy vagy, és szeretnéd az önbizalmad növelni, menj el swinger klubba bármelyik este, amikor az egyedülálló férfiak megengedettek, és bókokban úszhatsz.

10 - Hagyd a rossz feltételezéseket
Emlékszel, hogyan kezdtük ezt el egy valóságellenőrzéssel? Nos, ha végeztél valamilyen kutatást, akkor valószínűleg swinger életmód videokat hallgattál vagy cikkeket olvastál a témában, esetleg tapasztaltabb swingerekkel beszélgettél. Valószínűleg hallottál már ezeken a fórumokon a forró és szexi partnereikről. Olyan swingerekről beszélnek, amelyek hasonlítanak rád!
Igen, komolyan! Lehet túlsúlyos, és még mindig szexi lehet. Lehet ősz haja, és még mindig tüzes lehet. Mindannyian képesek vagyunk csodálatosak lenni, ha hinni kezdünk önmagunkban!

Lépjünk túl bizonytalanságunkon, és fedezzük fel, hogy egyikünk sem csúnya, és mindannyian nagyszerű, szexi időt tölthetünk együtt!

Engedjetek meg még egy gondolatot így az éjszakába fellőve...

Beszélgettünk nagyon sokat már arról, hogy swingerként az önbizalom, önazonosság, önismeret mennyire fontos...

De elgondolkodtató számomra az, hogy ezt miként éljük meg férfiként, miként éljük meg nőként....
A tapasztalatom az, hogy ezen a téren is teljesen máshogy működünk...

Nevezetesen azt gondolom, hogy a swingerben azoknak a férfiaknak van sikerük, akik úgy lépnek be ebbe a világba, hogy rendben vannak önmagukkal, helyén van az önbizalmuk. Ezeket a férfiakat nem ingatja meg, ha mellettük egy másik férfi többre képes, nem ingatja meg őket, ha a partnerüket élvezni látja más által okozott gyönyörökben, nem riadnak meg a közeledéstől, ismerkedéstől, aminek első lépései véleményem szerint a férfiak feladata....

És nézzük a hölgyeket... Nálunk mintha mindez valahogy fordítva működne.... Azok a hölgyek, akiknek nincs önbizalmuk, sokkal erősebbé válnak a swinger által. Elfogadásra nyer eddig tökéletelennek látott testünk, az érkezett bókok, táncba hívások mind- mind erősítenek minket, építik önbizalmunk, erősítik nőisségünk.

Összefoglalva azt látom, hogy a kevés önbizalommal rendelkező férfiakat még mélyebben lehúzza, míg ugyanonnan induló hölgyet feltölti...

Miért vetem ezt fel témaként?
Mert nem mindegy, mikor és milyen lelki állapotban kezdünk swingerezni. Ha egy pár éppen egy szinten is van, lehetnek sérülések pont a fentiek miatt...
Elhangzott már az, hogy főleg a férfiak vetik fel a swinger lehetőségét, de sokként élik meg, hogy a hölgy partnerük sokkal jobban érzik magukat benne... Valahol az okokat a fentiekben látom...