SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Oct. 21, 2021

Szex szótár- nem csak swingereknek


Sok- sok különös kifejezéssel találkozhatunk itt a beszélgetések során... Nézzük, mi- mit jelemt?

SEX SZÓTÁR - útmutató kezdőknek

LMBT
A leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű rövidítés. A közösség egészére utal.

Transzexuális
Olyan személy, aki más nemben él, mint a hozzárendelt születési neme. Egyesek hormonkezelést folytatnak és / vagy műtétet is vállalnak, míg mások nem. Néha kifejezetten transznemű emberekre használják, akik nemet vagy nemi megerősítést keresnek.

Aszexuális
Csekély vagy egyáltalán nem tapasztalható szexuális vonzalom mások iránt és / vagy a szexuális kapcsolatok / viselkedés iránti érdeklődés hiánya. Az aszexualitás folytonosan létezik, olyan emberektől kezdve, akik nem tapasztalnak szexuális vonzódást vagy vágyakoznak a szex iránt, egészen azokig, akik alacsony szintet vagy szexuális vonzalmat tapasztalnak, de csak meghatározott körülmények között.

Domina / Dom
Gyakran jelzi a férfi dominanciáját, felsőbbrendűségét; azonban bármelyik nem dominánsára alkalmazható.

Teljes párcsere
A Teljes Csere általában akkor történik, amikor egy pár teljesen felcseréli a partnerét, beleértve a közösülést is.

Crossdresser
Valaki, aki más nemű / nemű ruhát visel.

Queer
Ez magában foglalhatja, de nem kizárólag, melegeket, leszbikusokat, biszexuálisokat, transzneműeket, interszexuálisokat és aszexuális embereket. Ennek a kifejezésnek különböző jelentése van különböző embereknél. Vannak, akik még mindig sértőnek tartják, mások viszont visszaigénylik, hogy a melegjogi mozgalom tágabb történelemérzetét felölelje. Használható olyan esernyőfogalomként is, mint az LMBT, mint a "furcsa közösségben".

Nyílt házasság/nyitott kapcsolat
Minden olyan házasság, amelynek felépítése vagy elrendezése lehetővé teszi az érintett tagok egyikének vagy mindkettőnek szexuális kapcsolatokon kívüli, romantikus kapcsolatokon kívüli vagy mindkettő kapcsolatát. A nyílt házasság fogalma olyan érzelmek és szexuálisan nem monogám házasságok számára, amelyek magukban foglalhatnak olyan tevékenységeket, mint a poliamória vagy a swinger.

Dungeon
Bármely, kifejezetten BDSM tevékenységre kialakított hely, amelyet gyakran kifejezetten a BDSM játékára alakítanak ki , például bútorokkal, például állványokkal , keresztekkel és hasonlókkal.

Barátság extrákkal- Friends with Benefits (FWB)
Olyan kapcsolat, amelyben két (vagy több) ember olyan barátságot köt, amely magában foglalja a szexet vagy a szexuális tevékenységet, de romantikus szeretet nélkül, és tipikusan ugyanolyan típusú vagy fokú elvárások, vagy más, a romantikus kapcsolatokat általában kísérő gyakorlati vagy érzelmi összefonódások nélkül.

GG vagy lány-lány
A lány-lány az, ahol csak a nők játszanak, a férfiak pedig figyelnek és / vagy csatlakoznak partnereikhez, de ne legyen semmilyen interakció a másik partnerével.

Same room- Azonos szoba
Ha valaki azt mondja, hogy érdekli az "Ugyanaz a szoba", ez azt jelentheti, hogy érdekli ugyanabban a szobában, vagy azt jelentheti, hogy érdekli őket a szexpartner ugyanabban a szobában egy másik pár szexel és figyel egymásra.

Metroszexuális
Erős esztétikai érzékkel rendelkező férfi, aki több időt, energiát vagy pénzt fordít megjelenésére és ápolására, mint amennyit nemi normának tekintenek.

Bika
A „bika” olyan srác, aki csak alkalmi szexet folytat egy nővel. Vagy egyedülálló, vagy egy pár része.
A "Bikának" tekintett férfiak általában jól fel vannak ruházva.

Unikornis/Egyszarvú
Az Egyszarvú az életmód solo nőjére utal. Egyszarvúaknak hívják őket, mert elég ritkák, és sokan még soha nem láttak ilyet!

Szapi-szexuális
Az intelligenciájuk alapján az emberek iránti szexuális vonzalom vagy azzal kapcsolatos.

Polyamory / Polyamorous
Erre utal, hogy etikus, őszinte és konszenzusos, nem monogám kapcsolatok (azaz olyan kapcsolatok, amelyek több partneret is magukban foglalhatnak) gyakorlására, vágyukra vagy orientációjukra vonatkoznak. Gyakran „poli” -ra rövidítve.

MFM / FMF
Az MFM jelentése férfi, nő, férfi. 2 férfi és 1 nő hármasban. Az FMF áll női, férfi, nő számára. 2 nő 1 férfival hármasban.

Biztonsági szó vagy kifejezés
A módja annak, hogy udvariasan kommunikáljon partnerével, hogy kényelmetlenül érzi magát a vagy készen áll a távozásra. azaz "használnom kell a fürdőszobát."

Szexuális preferencia
A szexuális közösülés, az ingerlés és a kielégítés típusai, amelyeket szeretni fogadni és részt venni. Általában, amikor ezt a kifejezést használják, tévesen felcserélik a „szexuális irányultságra”, illúziót keltve arról, hogy van választása (vagy „preferenciája”). akiben vonzódnak.

Hot Wife/Forró feleség
A forró feleség egy feleség vagy női partner, aki alkalmi szex randevúkat létesít más férfiakkal. Jellemzően az aktusról fényképeket készít, és elküldi őket az érdeklődő pár férjének.

Free pass/Ingyenes bérletet
Ez azt jelenti, hogy az egyik személynek engedélye van arra, hogy társától külön, egyedül játszhasson.

Exhibicionisták
Ezek olyan emberek, akik élvezik a szexet, miközben mások figyelnek, és nem feltétlenül swingerek.

Voyeurs
Ezek olyan emberek, akik örömmel figyelik, hogy mások szexelnek-e, és nem feltétlenül az életmódjukban vannak.

Panszexuális
Olyan személy, aki szexuális, romantikus, fizikai és / vagy szellemi vonzódást tapasztal minden nemi identitás / kifejezés tagjai iránt. Gyakran „serpenyőre” rövidítve.

Bi - szexuális
Bi - A szexualitás nagyon gyakori az életmódban mind a férfiak, mind a nők körében.

Tri - Szexuális
Tri - A szexualitást általában olyan személyre utalják, aki nyitott gondolkodású és bármit „kipróbál” szexuálisan.

Top&Bottom
Ezek olyan kifejezések, amelyek gyakoribbak a meleg közösségben, de időnként előjönnek a Swingerek, különösen, ha a Férfi kétnemű. A felső azt jelenti, hogy te vagy az "Adományozó", és alul azt jelenti, hogy Ön a "Vevő".

Transzvesztita
Az a személy, aki bináris ellentétes nemi kifejezésként öltözik („keresztruhák”) a sokféle okból, beleértve a pihenést, a szórakozást és a szexuális kielégülést (gyakran „keresztruhának” nevezik), és nem szabad összetéveszteni a transzszexuálissal) .

DP - kettős behatolás.
Egy lány, két srác, de csak egy hüvely! Megoldás? Az egyik pénisz a hüvelyben, a másik is a hüvelyben (vagy a popsiban)

Csupasz
A Csupasz az óvszer használata nélküli közösülésre utalna.

Csoportos szex
Van egy csoport ember, akik szexelnek. Ez az, amit a vanília emberek szerint a swingerek csinálnak, azonban ritka előfordulás. A swinger jellemzően két vagy három párból áll. Ne feledjétek, hogy ha csoportos helyzetbe kerültök, akkor is kérnetek kell a csatlakozási engedélyt!