SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Oct. 21, 2021

Tippek szégyenlős és introvertált swingereknek

A swinger életmód csodálatos élményeket tartogat a szégyenlősebb, zárkózottabb emberek számára is. Ők is szert tehetnek számos új barátra, elég, ha a rájuk váró izgalmakra fókuszálnak a kételyeik helyett. Ehhez igyekszünk pár kapaszkodót adni alább.

Sokan közülük ugyanazt az izgalmat élik át, mint amikor először mentek az iskolai közösségbe, vagy egy új munkahelyen az első munkanapra. Ugyanúgy megriadnak a klikkeknek tűnő csoportoktól, egymást régi barátként üdvözlő pároktól, az idegen és ismeretlen környezettől. Félelemre nincs okuk, a swingerek az átlag embereknél sokkal nyitottabbak, barátkozóbbak és befogadóbbak. Rendszerint kiderül egy-egy baráti csoportról, hogy szívesen veszik új emberek közeledését, csatlakozását. Ahhoz, hogy megkönnyítsük a barátkozást összeszedtünk pár hasznos tanácsot.

Nulladik lépés – swinger partnerkereső oldalak
Regisztráljatok swinger partnerkereső oldalakra, keresgéljetek szimpatikus párokat! Kezdjetek el velük beszélgetni, ismerkedni! Beszéljetek meg velük személyes találkozót egy semleges helyszínre, randizzatok velük, igyatok meg egy italt!

Ha szívesebben mennétek nagyobb létszámú (és ismerkedési lehetőségű) eseményekre, akkor ezeken az oldalakon sokszor találtok meghirdetett bulikat, vagy leírásokat, linkeket swinger klubokhoz. Ha találtok szimpatikus eseményt csatlakozzatok a résztvevők köréhez, vegyétek fel a kapcsolatot a szervezőkkel, más résztvevőkkel! A kluban, vagy rendezvényen sokkal könnyebb feloldódni úgy, ha már belépéskor ráismertek az on-line barátaitokra.

Első lépés – megérkezés a swinger partiba

Az új párok bevezetésére a legtöbb kluban, eseményen a szervezők odafigyelnek, vannak erre felkért tapasztalt párok, akik végig vezetnek a helyszínen, válaszolnak a kérdéseitekre. Kérjetek nyugodtan segítséget a szervezőktől, házigazdáktól! A legrosszabb esetben kerekedjetek fel magatok és járjátok be a bulit kettesben! Nézzétek meg hol van a társalkodó, a fürdőszoba, a hancúr szoba, merre találtok italt, harapni valót, esetleg egyéb élményelemeket (jaccuzzi, medence, szauna, masszázs, stb.). Ha megismeritek a helyszínt, rögtön csökkeni fog a bizonytalanságotok!

Második lépés – Mosolyogjatok és legyetek barátságosak

Amikor bejárjátok a helyszínt, mosolyogjatok és köszönjetek rá (tegeződés javallott) a szembejövőkre, a helyiségben tartózkodókra! Meglepően sokan fogadják és viszonozzák majd ezt a gesztusotokat. Készüljetek fel arra, hogy ölelést, kézfogást és akár puszit is kapni fogtok némely barátságos swingerezőtől! Azon ne sértődjetek meg, ha némelyeknél nem leltek viszonzásra, vannak, akik kerülik az újakat. Keressétek meg a bárt / ital lelőhelyet, kérjetek / töltsetek magatoknak egy italt!

Harmadik lépés – kapcsolat keresés

Miközben kezetekben az ital, menjetek a társalkodó részbe. Keressetek olyan párt, amelynek mindkét tagja szimpatikus számotokra! Ha meg van ez a pár, akkor itt az idő a tettek mezejére lépni! Persze, persze, várhattok még pár percet, vagy még egy italt, de ne felejtsétek: ismerkedni jöttetek! Ha egyedül akartok italt szürcsölgetni a sarokban, akkor akár maradhattatok volna otthon is. Gyerünk, menjetek oda hozzájuk!

Negyedik lépés - beszélgessetek

Menjetek oda a szimpatikus párhoz! Szólítsátok meg őket! Hogyan? Mondjátok azt, hogy „Sziasztok”! Nem tudjátok hogy a szia után miről beszélgessetek? Na ebben már nem vagytok egyedül! Nagyon sokan – még a swingerek között is – nem tudják miről beszélgessenek egy idegennel. Fontos: ha már ők benne vannak egy beszélgetésben, ne próbáljátok eltéríteni a témát, inkább csatlakozzatok a a mondanivalóhoz! Ha nincs aktuális téma, itt van nyolc lehetséges témakör a beszélgetés elindításához:

1. SWINGER: Mióta swingereztek, milyen tapasztalataitok vannak? Milyen swinger klubokban voltatok már?
2. SZABADIDŐ: Hova jártok, mit szerettek csinálni amikor nem swingereztek? Milyen zenét szerettek? Voltatok mostanában valami jó koncerten?
3. SPORT: Mit sportoltok, hogy ilyen jól néztek ki? Milyen izmos vagy, gyúrtál?
4. UTAZÁS: Merre nyaraltatok legutóbb? Jártok naturista strandra is?
5. ÖLTÖZET: Csinos ez a ruha! Hol vetted? Ismertek valami jó üzletet, ahol szexi ruhákat lehet venni?
6. KÜLSŐ: Szép barna vagy! Szolárium, vagy strandon barnultál le? Szépek a körmeid! Hol csináltattad? Szép ez a tetkó! Mikor csináltattad?
7. HOBBY: Szabadidőtökben mit szerettek csinálni?
8. GASZTRONÓMIA: Mit szerettek inni? Inkább boros, vagy sörös vagy? Milyen konyhát szerettek?
+1: IDŐJÁRÁS: Elcsépelt? Igen! Mégis évszázadok óta működik a jég megtörésére? Igen!

Mi az amiről ne beszélgessetek, amit ne hozzatok szóba:
Politika: még akkor sem, ha egy oldalon álltok!
Vallási kérdések: sok swingerező vallásos, könnyen kényes területre sodródhattok.
Ne legyetek túl intimek, vagy részletekbe menők! Ne kérdezzétek meg pontosan hol laknak, dolgoznak, stb.!
Ne beszéljetek más, jelen nem lévő emberekről! Ha pletykáltok, akkor az lesz a benyomás rólatok, hogy őket is ki fogjátok beszélni a hátuk mögött. Persze sztorikat mesélhettek, de ne legyenek beazonosíthatók a szereplők!
Gyerekek. Ugyan hálás téma a gyerekekről beszélni, de megöli a téma a szexuális vágyat.
A legfontosabb, hogy mosolyogjatok, legyetek barátságosak! Még akkor is, ha kikosaraznak benneteket. Keressetek új partnert, de ha jelenetet rendeztek, látványosan megsértődtök, akkor sokkal nehezebb lesz bárkivel is szóba állni. Főleg, ha felfokozott érzelmi állapotban (ingerülten, haragosan, csalódottan) kezdtek bele egy új párral való beszélgetésbe.

Klikkek kezelése
Gyakori panasz, hogy a swingerek között klikkek alakulnak ki. Amikor megérkeztek egy partiba, legyen az akár swinger, akár vanília, könnyű klikkeket vizionálni az egyes csoportosuló emberekben. Ne legyen prekoncepciótok, ne vegyétek készpénznek, hogy ezek zárt, megközelíthetetlen csoportok. Nem csak a swingerek, hanem mindenki szeret egy buliban csapódni a régi ismerősökhöz, velük való beszélgetéssel tölteni az időt. Ha udvariasan, óvatosan próbáltok ezekhez a csoportosulásokhoz csatlakozni, többször lesz részetek pozitív visszajelzésben, mint elutasításban.


Szóval kedves szégyenlősök, nehezen oldódók? Fogjatok bele, gyakoroljátok az ismerkedést, ne adjátok fel, ha kudarc ér, próbálkozzatok újra! Sok öröm vár rátok is a swinger életmódban!