SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Oct. 21, 2021

Swinger hármasok (MMF)

Az édeshármas lehet az egyik legjobb szexuális élmény, amelyet párunkkal közösen megélhetünk.

Hölgyeim, képzeljétek el, hogy két férfi figyelmét élvezzük a legmeghittebb pillanatokban - ez nagyon izgató és élvezetes.
Férfiaként esélyed lesz megmutatni a világnak - vagy legalább egy másik srácnak -, hogy milyen szerencsés vagy, hogy minden este megoszthatod az ágyad ezzel a csodálatos nővel. De hogyan lehet MMF hármasban? Hol kezdjük? Mi az elfogadható és mi nem?

Érdemes feltenni néhány kérdést, mielőtt nekivágnátok a kalandnak.

Először tisztázzuk, hogy nem mindegyik hármas egyforma. Két férfi és egy hölgy, vagy egy férfi és két hölgy. Netovább, felmerül a biszexuális játék kérdése is. Vajon a két hölgy vagy két férfi játszik egymással? A félreértések elkerülése érdekében a swingerek előszeretettel használnak betűkombinációkat a hármasok típusainak megkülönböztetésére:

MMF - Két férfi és egy hölgy, biszexuális játékkal, mivel az MM betűk össze vannak kapcsolva.
MFM - Két férfi és egy hölgy, biszexuális játék nélkül, mert az F betű középen van.
FFM - Két hölgy és egy férfi, biszexuális játékkal, mert az FF betűk össze vannak kapcsolva.
FMF - Két hölgy és egy férfi, biszexuális játék nélkül, mert az M betű középen van.

Természetesen sokan figyelmen kívül hagyják a betűk elhelyezését, és feltételezik, hogy minden hármas ugyanaz. Legyetek bölcsek, és mindig ellenőrizzétek a játékpartneretekkel, hogy hogyan viszonyulnak a biszexuális játékhoz.

Benne lennél egy MMF hármasban?

Az ilyen kalandot fontoló nőknek meg kell érteniük, hogy ha egyszerre két kakas megérinti, megcsókolja őket és mindketten magáévá teszik őt- érzékszervi túlterheléshez vezethet, ha mentálisan nem áll készen a hármasra .
Ez nem azt jelenti, hogy nem kellene hármasban lenned; Ha két sráccal csinálod, ez az egyik legjobb szexuális élmény, amit valaha is tapasztaltál.

A férfiaknak meg kell érteniük, hogy egy ilyen élményben nincs hely a féltékenységnek és a homofóbiának. Ha valaki ezt nem tudja kezelni, akkor az MMF hármasban nem a legjobb ötlet részt vennie. A hölgyedet egy másik férfi megcsókolja, meg fogja érinteni és …. Fontos, hogy felkészítsd magad a forgatókönyvre, mivel mindez a való életben más lehet, mint ahogy elképzelted.

Férfiként fontos megérteni azt is, hogy esetleg megérint egy másik férfi is. Még akkor is, ha ez egy MFM hármas volt, de olyan helyzetekben találhatod magát, ahol a kardod kapcsolatba kerül a másik férfi kardjával, különösen, ha úgy dönt a hölgy, hogy mindkettőtöknek tandem szopást ad, vagy ha kettős élményt szeretne tapasztalni behatolás terén. Ha három test egyidejűleg érintkezik, csak egy véletlenszerű kapcsolódás áll fenn.

Beszélnetek kell a partneretekkel, és részleteznetek kell, hogy Ti mit akartok, és mi az, amit nem akartok. Beszéljetek arról, hogy milyen szabályokat és határokat tartson be, és fogadja el őket. Keressetek rá a Google-on a hármas nemi pozíciókra, hogy megtudjátok, mi működne a legjobban. A meglepetés hármas, amennyiben először élitek meg- nem jó ötlet, ha meg akarjátok védeni a kapcsolatot. Jobb felkészülnötök rá.

Kikkel lehet hármas?

Ha teljesen biztosak vagytok a hármasban, akkor eljött a perc, hogy társat találjatok magatoknak. Ne toborozzatok vanília barátot! A ménage-a-trois-t (édeshármast) először egy tapasztalt egyedülálló férfival éljétek meg. Ilyen módon, ha a dolgok rosszra fordulnak, ha nem tetszik egyikőtöknek, vagy rájöttök, hogy nem akarjátok tovább csinálni, akkor csak elköszöntök és elfelejthetitek, hogy ez valaha is történt.

Ha olyan valakivel élitek meg, akit ismertek, akkor előfordulhat, hogy minden találkozáskor meg kell élni a gyenge teljesítmény zavartságát. Vagy ha a vanília barátotok éretlen, a szexi hármas titkát elszólhatja a többi barát előtt, és a dráma soha nem szórakoztató.

A swingeresemények és a swinger klubok jó kezdetnek számítanak. Keressétek meg a hármasban jártas, tapasztalt egyedülálló embereket. A tapasztalt swingerek megértik szerepüket és megértik a különbséget a swinger hármas és a felszarvazás között . Ne felejtsétek el tiszteletben tartani az egyedülálló fickót, és úgy bánni vele, mint partnerrel, és ne csak a személyes szex játékotokkal!

Miután megtaláltatok egy szimpatikus férfit, hívjátok meg egy italra, hogy mindannyian megismerhessétek egymást. Ebben a szakaszban nagyszerű ötlet megvitatni mindenki elvárásait és határait.

Az MMF hármasok szépsége, hogy minden partner számára lehetőséget nyújt valami új kísérletezésre. Azonban, ha férfi-férfi elkötelezettséget és esetleg behatolást kerestek, fontos, hogy az ágyba ugrás előtt megvitassátok a biszexuális vágyakat.

MMF hármasban - etikett

Az egyik legfontosabb dolog, amit a férfiaknak meg kell érteniük, hogy egy MMF a nőről szól. A nőknek szokás meghatározni a szabályokat és vezetni a játékot. Természetesen néhány nő szeret iránytani az ágyban, és ez teljesen elfogadható. Ez nem azt jelenti, hogy bármit megtehet, amit akar és átlépheti bárki személyes határait .
Például, ha kifejezetten azt mondta a férfi partner, hogy nem érdekli a kettős behatolás, és csak normális közösülést és szopást szeretne, akkor ne ragaszkodjon hozzá. Vagy ami még rosszabb, kérdés nélkül cselekedni... Mindennek konszenzusosnak kell lennie.

Ugyanez vonatkozik a férfiakra is. Ha biszexuális hajlamai vannak, és hármasban új szenzációkat szeretne kipróbálni, győződjön meg róla, hogy a kiválasztott srác is biszexuális, és teljes mértékben tisztában van vágyaival. Ha nem biztos valamiben, feltétlenül kérdezze meg, mielőtt megtenné.

Világos számotokra, hogy miket részesítetek előnyben és mik a határaitok? Ne felejtsétek el egyértelműen megemlíteni őket a szex előtt! A swingerek nem szeretik a gondolatolvasást, de betartják a szabályokat, ezért ennek megfelelően járjatok el.

Biszexuális nézőpont

Sok biszexuális swinger férfi nem szívesen vallja be, hogy élvezi a férfias játékokat. Ez rendben van. Nem mondjuk el senkinek. Az lenne a legjobb azonban, ha megosztaná biszexuális vágyait, még mielőtt a ruhák elkezdenek leválni. Győződjetek meg arról, hogy potenciális játékpartneretek szeretne- e biszexuális játékot, és határozzatok meg egyértelmű határokat. Arról nem is beszélve, hogy a „hátsóajtós” játék egy kis előkészítő munkát igényel, ezért valóban jobb minél előbb megosztani biszexuális vágyaitokat, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy minden simán megy majd.

Ha a vágyaitokat bizalmasan kell kezelni, netán ezidáig csak vágy szintjén voltak meg, de nincs még tapasztalatotok, feltétlenül közöljétek. Ez segít a partnereteknek jobban megérteni a helyzetet, és segít abban, hogy kiderüljön, mi van és mi nincs a biszexuális komfortzónátokban. Ne feledjétek, hogy hármasban bárki bármikor „nemet” mondhat! Ha ez az első alkalom anális vonalon, először végezzetek sok kutatást, hogy felkészülhessetek és biztonságban maradhassatok.

MMF hármasban tippek és trükkök

Nem számít mennyire vagytok felkészültek, a nagy nap beköszöntével eléggé stresszesek lehettek. Íme néhány tipp és trükk, amelyek segítségével gyorsabban érezhetitek magatok komfortosan és élvezhetitek a hármast teljes mértékben.

1. Csak lassan
A hármas nem verseny az orgazmus felé. Ne koncentráljatok arra, hogy kinek van nagyobb, vagy ki teljesít jobban. Az MMF hármasa arról szól, hogy a párok megosszák partnereiket és élvezzék egymást.

2. Csak okosan
Bánjatok csínján az alkohollal. Mentálisan tiszták akartok lenni, ezért véletlenül sem szeretnétek megszegni a felállított szabályokat és párkapcsolati problémákat okozni.

3. Kapcsolódás a partnerrel
A csoportszextől eltérően a hármas minden résztvevő számára meghittebb élmény. Ez nem csak egy gyors tekerés az ágyban - némi szenvedélyt kell bennünk kelteni. Egy pohár bor, kellemes zene, csevegés és nevetés, mielőtt elkezdnék érinteni és megcsókolni egymást, megalapozhatják a hangulatot. Szemkontaktus a partnerekkel szex közben is kiváló módja az erős érzelmi kapcsolat kialakításának. A srácok is élvezik, amikor egy izgalmas pillanatot megosztanak egy szexi hölggyel.

4. Készülj fel
extra szexjátékkészletre, óvszerre, ha a másik elfelejti hozni. Ne felejtsétek el felkészíteni a testetek is! Készüljetek néhány hangulatoldó játékkal arra az esetre, ha a kezdéskor némi feszültség lenne.

5. Kísérlet
Akár a párkapcsolat elején álltok, akár házasok vagytok, és gyerekekkel éltek, hármasban nagyszerű lehetőség nyílik a szexuális életetek felpezsdítésére. Kipróbálhattok egy csomó új pozíciót, ezért tartsátok nyitva az elmétek, és eresszétek el fantáziátokat!

6. Osszátok meg a figyelmet
Míg a swinger hármasban a nő gyakran a figyelem középpontjában áll, senki sem a műsor sztárja. Győződjön meg róla, hogy megosztja figyelmét. Emlékeztek az első tippre? Ez nem egy atlétikai verseny. Ha van kedvetek egy kis szünetet tartani, akár csak az egyik félnek, miközben figyeli partnerei játékát, nyugodtan tegye meg. Figyeljetek arra, hogy mindenki jól érezze magát! Ha mégse, próbálkozzatok más pozícióval vagy elrendezéssel.

7. Pihenjetek és élvezzétek
Az első MMF hármas elsöprő lehet minden érintett számára. A nők nagy nyomás alatt érezhetik magukat a figyelem miatt. A férfiak versenyre léphetnek a „kívülállóval”. A sikeres hármas kulcsa azonban, hogy lazán kezeljétek. A párod csak azért nem menekül el az új sráccal, mert nagyobb vagy vastagabb pénisze van. Ha nő vagy, élvezd, hogy az éjszaka királynője vagy, és hagyd, hogy a két férfi imádjon és kielégítsen. Csukd be a szemed, és engedd el magad. Végül is mi lehet jobb számotokra párként, mint a teljes bizalom, a másik öröme és a kapcsolatotok ilyen gyönyörű módon történő megerősítése?

Utána
Ha véget ért a játék, ne felejtsetek el időt szánni arra, hogy újra kapcsolatba léphessetek egymással. Emlékeztessétek magatokat arra, hogy mennyire szeretitek egymást, hogy valami szépet és különlegeset teszünk egymásért. Ha valami nem sikerült, beszéljetek róla. Szükség lehet arra, hogy megvárjátok, amíg mindannyian kipihenitek magatokat, így egészséges módon reflektálhattok és kommunikálhattok róla. A swinger és a hármasok szórakoztató bónuszok a csodálatos, különleges kapcsolatotok számára. Ez minden - szórakoztató bónusz a kettőtök közötti csodálatos, különleges kapcsolatért!