SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Oct. 21, 2021

Swinger Gang Bang szervezése

Futottunk már bele többen abba a helyzetbe, hogy egy sokáig tervezgetett, szervezett Gang Bang- re végül csak 1-2 vagy zéró pasi jött el...
Éppen ezért, gondoltam szenteljünk egy beszélgetést annak is, hogyan is tudjuk ezt jól előkészíteni...

Ahogy a férfiaknak erotikus fantáziájuk van egyszerre két vagy több hölgy bevonásával, a nők is elképzelik magukat, ahogy egyszerre több férfival szexelnek.

Nézzük, hogyan szervezzünk meg egy Gang Bang bulit....

1. Értsd meg, mit akar valójában!

A sikeres gangbang titka azzal kezdődik, hogy megérted, mit akar a hölgy valójában. Hölgyeim - ha ezt olvassàtok, gondoljátok át, mire vágytok valójában. A Gangbang egy fejlettebb szexparti, amely nagyobb létszámú férfi bevonását jelenti. Ha nem vagy tisztában azzal, hogy mit akarsz és mit nem akarsz, a dolgok gyorsan kieshetnek az irányításodból. Nagy különbség van a fantázia és a valóság között. Néhány nő szívesen képzeli bele magát, hogy egyszerre több férfival szexel, de lehet, hogy nem érzi jól magát ebben a helyzetben a való életben. Mindketten jól gondoljátok át, mielőtt továbbléptek, mert a meglepetések általában nem szórakoztatóak a GB során. Beszéljétek át terveiteket, és győződjetek meg arról, hogy mindketten benne vagytok, mielőtt bárkit meghívnátok.

2. Értsd meg szerepeidet

Egy "bandázás" során a dolgok könnyen kieshetnek az irányítás alól, hacsak valaki nem felügyeli. Így a férfi szerepe rendszerint nem az, hogy a bummerek közé tartozzon. Általában ő a koordinátor, és biztosítja a hölgy biztonságát és kényelmét, különösen akkor, ha olyan férfiakat hív meg, akikkel még soha nem találkozott. Ha a párunk nem elégszik meg azzal, hogy csak nézi és gondoskodik a dolgok zökkenőmentes lebonyolításáról, talán jobb lenne megkérni egy másik swingert, hogy szervezze meg és koordinálja az eseményt. A hölgynek is részt kell vennie, és nem csak a szexben. A buli előtt a hölgyet be kell vonni a férfiak átvilágításába, hogy biztosak legyünk abban, hogy mindenki jó partnere lesz. Nem akarja senki, hogy bárkit is elutasítson, amikor már az akció közepén járunk. A hölgynek rendszeresen kommunikálnia kell a partnerével a GB során, így tudatva, hogy jól van -e, vagy szüksége van valamire.

3. Szabályok és korlátok meghatározása a résztvevők számára

Létfontosságú a swinger szabályok megállapítása és a hölgy által megkívánt korlátok betartása. A szabályok segítenek mindenkinek jól érezni magát, és nagymértékben csökkenti annak esélyét, hogy egy férfi véletlenül tönkreteszi a pillanatot. A férfiak nem jó gondolatolvasók, de a veterán swinger férfiak nagyszerűen követik a szabályokat és utasításokat. Győződjetek meg róla, hogy egyértelműen kommunikáltátok nekik személyes szabályaitokat. Készítsetek listát az összes korlátozás nélküli tevékenységről, és osszátok meg pontosan, mi és milyen testrészek hatolhatnak be. Gondoljatok az orális és a popsi tevékenységekre is. Mit szabad és mit nem szabad? Mi a helyzet az óvszer használatára és a magömlésre vonatkozó szabályokkal? Ne tételezzetek fel semmit. Világosan közöljétek a preferenciáikat és korlátokat minden résztvevővel.

4. Határozzátok meg az esemény méretét

A Gangbang tulajdonképpen onnan indul, hogy a hölgyhöz minimum 3 három férfi csatlakozik, maximális határt csak mi szabunk neki. Bármilyen méretű orgiát is szervezhettek, de bölcsebb kicsivel indítani, 3-5 férfival, aztán legközelebb megszervezhettek egy nagyobb létszámút is. A kapcsolatban lévő swinger férfiak általában pelyhesek és nem csatlakoznak ilyen jellegű buliba, de a kanos egyedülálló férfiak hajlamosak megjelenni, ha egy vonzó szexi hölgy szórakozást keres.

5. Találjatok megfelelő helyet!

Miután meghatároztátok a résztvevők számát, itt az ideje, hogy megfelelő helyet találjatok ehhez az orgiához. Egy szállodai szoba megfelelő megoldás lehet egy kis durranásra, különösen akkor, ha privátban szeretnétek tartani. Egyes párok arra kérik a látogató férfiakat, hogy adakozzanak a szállodai szoba költségeire, vagy hozzanak magukkal közös ételt vagy italt.
Egy másik lehetőség, hogy kapcsolatba léptek a helyi swinger klubokkal. A legtöbb klub befogadhatja a bulit, és még a logisztikában is segítséget nyújthatnak és tapasztalt egyedülálló férfiakat javasolhatnak a szabályok betartásában, ha túlságosan soknak találjátok, hogy mindent egyedül intézzetek.
Támogatást, ötleteket és még résztvevőket is találhattok a swinger társkereső webhelyeken.
Személyesen én a Delight Club- ot ajànlom Nektek! 20- 25 főig ideális választás, teljes komfortban, izgalmas helyszín....

6. A résztvevők toborzàsa

Egy dolog biztos; nem lehet gangbang a bummerek nélkül. A swinger társaság megszervezése meglehetősen egyszerűbb, ha már tagjai vagytok egy helyi swingklubnak, közösségnek. Különösen, ha néhány egyedülálló férfi swinger van ebben a közösségben. Ellenkező esetben forduljatok társkereső oldalakhoz. Közvetlenül kapcsolatba léphettek személyes profillal, vagy elindíthattok egy eseményszálat, és hagyhatjátok, hogy a gangbangban való részvétel iránt érdeklődők felvegyék Veletek a kapcsolatot. Akárhogy is, tudjátok, hogy sokan, akik jelzik érdeklődésüket, nem mennek majd át a szűrési folyamaton vagy nem jelennek meg a bulin; ezért ajánlott a szükségesnél több emberrel kapcsolatba lépni! Például, ha 5 fős bulit terveztek, akkor legalább 10 potenciális bangerrel kell felvennetek a kapcsolatot.

7. Szűrési folyamat

Nagy az egyedülálló férfiak kínálata, így kissé válogatósak lehettek a swingerek szűrésekor . Fontos, hogy a megfelelő srácokat válasszátok ki. Kérhettek képeket (arc, test és privát részek). Ha swinger weboldalt használtok, láthatjátok, hogy a férfiaknak vannak -e visszajelzései más sw pároktól. Nagyon fontos a csoportszexben jártas férfiak megtalálása, ne kezdőket vadásszatok. Sok férfi nehezen teljesít mások előtt, ezért minimalizálni kell ezt a lehetőséget, és előnyben részesíteni a tapasztalt embereket. Ne korlátozzátok a szűrést a csevegésre; találkozzatok minden sráccal személyesen egy kávéra vagy sörre, és győződjetek meg róla, hogy elégedettek vagytok a megjelenésével és a viselkedésével. Biztosak akartok lenni abban, hogy jól viselkedő férfiak, akik tiszteletben tartják a Gangbang szabályait és határait.

8. Gondoskodjatok a logisztikáról

Függetlenül attól, hogy otthonotokban, szállodában vagy sw klubban zajlik, azt szeretnétek, hogy mindenki teljes mértékben élvezze a bulit. Annak érdekében, hogy gördülékenyen teljen, készítsetek elő mindent, amire szükségetek lesz, beleértve a sikosítót és az óvszereket. Néhány pohár ital segíthet a vidám hangulat kialakításában, de a kevesebb alkohol okosabb döntés. Halványítsátok a fényeket, vagy használjatok piros izzókat, és a háttérzene is fokozhatja az eseményt, még varázslatosabbá téve a hölgyet. Győződjetek meg róla, hogy van elegendő törülköző, lepedő.

9. Készítsétek elő a Gangbang teret

Ezután készítsétek elő a szexuális teret a lehető legjobb módon, hogy segítsen a hölgynek élvezni a kapott figyelmet. Ha ételt és italt fogyasztotok, tartsátok távol a szexhelyszíntől, hogy elkerüljétek a kiömlést vagy baleseteket, továbbá az iszogatás közbeni beszêlgetések zavarók is lehetnek az éppen akcióban levőknek.
Gondoljátok át a különböző pozíciókat, és hogy milyen bútorok segíthetnek vagy akadályozhatnak.
A legjobb az, ha lehetőséget adunk a hölgynek arra, hogy a lehető legtöbb pozícióban szexeljen, így nem fárad el vagy nem fogja kényelmetlenül érezni magát, ha egész éjjel ugyanabban a helyzetben ragad. Ha a hölgy szereti a szexuális játékokat a GB alatt, helyezzétek őket könnyen elérhető helyre. Győződjetek meg arról, hogy a sikosító és óvszerek könnyen elérhető a játszótér minden oldaláról. Az akció alatt az átlagosnál több sikosítót használjatok, mert a hosszú játék miatt a hölgy nem biztos, hogy termel majd végig elég nedüt...
Mivel egyszerre nem fér hozzá 15 férfi a hölgyhöz, legyen egy plussz tér, ahol az urak várakozhatnak, felkészülhetnek.
10 fő felett érdemes akár eleve későbbre hívni egy részüket és akár beszervezni egy segítő/vàltó hölgyet, hogy biztosan minden férfit ki tudjunk elégíteni- de őt egy másik szobában helyezzük el, hogy az első számú hölgyön legyen a fókusz...

10. Játszma indul

Amikor elérkezik a nagy nap, üdvözöljetek mindenkit.
Magyarázzátok el nekik itt is a szabályokat, és győződjetek meg arról, hogy mindannyian megértették őket. Ha nem vagytok biztosak valakiben, vagy úgy gondoljátok, hogy túl sok italt fogyaszthatott, mielőbb távolítsátok el őt. Ne kockáztassatok semmit!
Állítsátok be a hangulatot fényekkel és zenével, figyeljetek az akcióra, és figyeljétek a biztonsági szavakat vagy jelzéseket.
Mostantól a hölgy a figyelem középpontjában àll, és ő diktálja a szabályokat. A partnere figyelje, hogy mi történik, és győződjön meg róla, hogy mindig jól érzi magát. Nehéz lehet megőrizni koncentrációját, és nem felizgulni, de elengedhetetlen, hogy koncentráljon. Ha nem akarja, hogy minden rosszra forduljon, ne vegyen részt erotikus tevékenységekben a csoporttal. Ha a GB biztonságosan véget ért, egymásnak eshettek.
Érdemes azonban azzal is számolni, első ilyen helyzetben, hogy a férfi min megy keresztül. Ha bizonytalanok vagytok abban, hogy lelkileg bírja- e a látványt, szükséges számára is egy kódot választani, amivel akár leállíthatja az egész akciót. Senkinek se hiànyzik egy féltékenységi jelenet vagy, hogy olyan lelki sérüléseket szenvedjen a kapcsolat, ami akár szakításhoz is vezethet...

11. Tartsatok szünetet!
Ha órákig húzódik az akció, mindenkêppen iktassatok be szünetet, amikor a hölgy fel tud frissülni. Egy zuhany, egy ital és pár falat újabb lendületet adhat a szexhez.

12. Kezeljétek a következményeket
Miután a bulinak vége, segítsétek partnereteket a zuhanyozásban, majd takarítsátok ki a teret. Amikor mindenki elment, és ketten egyedül maradtok, töltsetek magatoknak egy pohár bort, és hagyd pihenni őt. Élvezzétek a vacsorát kettesben otthon, vagy vidd el randevúra. Ha úgy érzitek, kettesben szexeljetek, hogy helyreálljon az érzelmi kapcsolat.