SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Oct. 21, 2021

Swinger Házibuli szervezés- útmutató

Ígértem még egy útmutatót, hogy hogyan essünk neki egy swinger party szervezésének....

Azt már többször említettem, hogy a legtöbb szervező nem anyagi javak miatt szervez bulit, hanem mert maga is swinger és szeretné jól érezni magát....

Hiába van mögöttem sok száz rendezvény szervezése az elmúlt 20 évből, személy szerint én még csak tavaly kezdtem ilyen típúsú eseményeket szervezni, ezért követek el még hibákat, van hova fejlődni 
Az alapokat azonban látom és egy külföldi cikk és a saját tapasztalataim alapján raktam össze e útmutatót....

Szóval ha meg akartok hívni néhány swingert a házatokba egy hancúrra, az abszolút támogatandó ötlet! A házibulik fantasztikusak, de a nagyobb szervezésűek sokatoktól messze vannak térben, így lépjetek a tettek mezejére és szervezzetek saját bulit!
Ez persze általában sok munkát igényel.
Az alábbiakban tehát végig megyünk a különböző lépéseken, amelyeket fontolóra kell venni a szervezésnél…

  1. Ingyenes Swinger Party vagy Fizetős Házibuli?
Először is beszéljünk az ingyenes vs díjköteles házibulikról. Vannak, akik minden résztvevőtől díjat kérnek. Ezt gondoljátok át első körben, hogy keresni is szeretnétek a bulin vagy csak éppen nullára kihozni, esetleg magatok vendégelnétek meg a résztvevőket? Amikor üzleti szintre helyezzük a szervezést, a vendégek hajlamosak növelni az elvárásaikat. Hacsak nincs tapasztalatotok a partik lebonyolításában, biztonságosabb, ha a házibulit ingyenes eseményként ajánljátok fel meglévő és leendő barátaitoknak.

2. Hány embert hívjunk?
Ha aggódtok a szexuális betegségek miatt, tartsátok lenyomva a számokat, és korlátozzátok azoknak az embereknek a jelenlétét, akikben megbízhattok és személyesen ismeritek őket.
A következő lépés annak megállapítása, hogy hány ember fér el kényelmesen a házatokban (feltéve, ha saját otthonotokba szervezitek a bulit).

Gondoljátok át a közösségi tereket (nappali, konyha, étkező, szabadtéri terek) külön a hancúr helyszíneket (hálószobák, nappali stb). Ha azt akarjátok, hogy az emberek úgy töltsék az első órákat, hogy ne érezzék a szex kötelezettségét, akkor ki kell jelölnötök azokat a közösségi területeket, ahol a játék nem ajánlott. Ráadásul senki sem szeret enni- inni, beszégetni a testnedvek fröccsenési távolságán belül, ezért tartsátok távol a játszó- és közösségi területeket. Ami a játszótereket illeti, minél több helyet jelöljetek ki. Soha nem lehet elég ágy. Minél sokoldalúbb a tér, annál izgalmasabb az este….
Oké, vissza a listánkhoz.. Az emberek nem fognak azonnal félrevonulni a játszóterekre, így valószínűleg szükség lesz egy olyan szocializációs térre, amely elég nagy ahhoz, hogy elférjen az összes meghívott. Nem feltétlenül kell mindenkinek elegendő ülőhely, mivel a házibulik inkább egyfajta állófogadás terei, de legyen hely, ha valaki le akar ülni enni, beszélgetni…

3. Swingerek meghívása
Ha már tudjátok, hogy hány embert tudtok befogadni, akkor ideje meghívni az embereket és bejelenteni a bulit. Néhány héttel korábban küldjétek ki a meghívót, hogy legyen idő a tervezésre mindkét oldalról. Ha feltétlenül azt szeretnétek, hogy bizonyos swinger barátaitok is részt vegyenek, akkor először őket kérdezzétek meg, hogy tudnak -e jönni. Ha nagyobb létszámú buliban gondolkodtok, hasznos, ha közeli swinger barátaitok is részt vesznek, mivel ők sokat segíthetnek további vendégek beajánlásával és akár a szervezésben is.
Minél kisebb a buli, annál veszélyesebb, ha félénk, kezdő swingereket hívtok meg. Ha például csak három házaspárt hívtok meg és az egyik pár félénk, befordulós, kellemetlen lehet. Előfordulhat, hogy a végén csak beszélgetnek és nem vonhatók be játékba, miközben a többi pár egyedül használja a házatok, és senki sem gabalyodik. Ha új swingereket hívtok meg, akikkel még nem találkoztatok korábban, győződjetek meg arról, hogy mindketten megértik a helyzetet. Nem szeretnétek meglepetéseket vagy párkapcsolati drámát a bulin.
Várhatóan az emberek 10-30% -a nem jelenik meg. Ennek aránya természetesen változhat, még az is lehet, hogy mindenki megjelenik, de a szokásos morzsolódásra számítsatok! Ha nem szeretnétek anyagi deficitet, érdemes előre beszedni a részvételi költség legalább egy részét.
Amikor az emberek válaszolnak meghívásotokra, bizonyosodjatok meg róla, hogy elküldtétek nekik a Házirendet és minden egyéb hasznos információt, például cím, a bulira vonatkozó utasításokat (dresscode, swinger szabályok, házirend- milyen, adott helyszínre vagy kimondottan arra a bulira vonatkozó szabályok). Segít lehet egy jelet elhelyezni a házon, például lufikat (bár ez inkább gyerekzsúrt jelez) vagy kedvenc sportcsapat-zászlót, így a vendégek tudják, hogy a megfelelő ajtón kopogtatnak, és nem zavarják véletlenül a vaníliaszomszédokat.

4. Szabályok
Ami a házi szabályokat illeti, gondoljatok mindig a részletekre is. Az egész ház rendelkezésre áll majd, vagy ki szeretnétek zárni bizonyos területeket, például a gyerekszobát vagy az irodát? Hol megengedett és nem megengedett a meztelenség (van olyan szoba, ami nagy ablakokkal rendelkezik és esetleg beláthatnak)? Az italok és ételek mindenhol megengedettek, vagy csak bizonyos területekre korlátozódnak? Dohányozhatnak az emberek belül, kívül, vagy nem? Megengeditek az embereknek, hogy kint tömörüljenek, vagy vannak ideges szomszédaitok, akik hajlamosak hívni a rendőrséget? Kiülhetnek meztelenül a teraszra, vagy sem?Biztosítotok törülközőt, lepedőket, vagy sajátot kell hozniuk? Amikor az ágyat használják, maguk cseréljék le őket tiszta lepedőre a következő pár számára? Van olyan idő, amikor az embereknek meg kell érkezniük, mielőtt bezárjátok az ajtót, hogy Ti is játszhassatok? Van, hol aludni a vendégeknek , vagy van egy zárási idő, amikor mindenkinek távoznia kell? Vannak különleges parkolási utasítások (több ember, több autó)? Bármilyen öltözködési követelmény van a házba való belépéshez, vagy letudva azzal, hogy a klubokhoz hasonlóan érkezéskor fehérneműre vetkőzzenek? (van ehhez megfelelő helyiség- öltöző?) Az embereknek kell vinniük valamit magukkal (óvszert, alkoholt, ételt, bármit)? Azt gondolhatjátok, hogy ezen kérdések többsége butaság. De sok hülyeségeket láttunk már, az apróságokon sok múlik. Minél több információt és szabályt adtok meg, annál jobban tudja mindenki tiszteletben tartani a kívánságaitokat, és tartani tudjátok a bulit a tervezettek szerint.
Miután az összes választ megkapták a felmerülő kérdésekre, érdemes tudnia mindenkinek, hogy kik vesznek részt majd az eseményen. Sokan kérik si….
Megoszthatjátok online egy chat csoportban, hogy kapcsolatba léphessenek egymással. Segíthet a kapcsolatok gyors indításában és a flörtölésben a buli előtt. Minél jobban érzik magukat a vendégek egymással, annál kevésbé valószínű, hogy nem lesznek teljes lényükben jelen. Vendégeitek megköszönik, hogy segítetek nekik még intimebbé tenni a bulizást. Mindannyian tudjuk, hogy előmelegített sütővel sokkal könnyebb főzni 


5. Catering
Mielőtt az emberek megérkeznének, jelöljetek ki egy helyet az ételeknek és italoknak. Általában hasznos, ha olyan könnyű, egyszerűen tálalható és könnyen elfogyasztható ételeket kínáljunk, amelyeket a swingerek elfogyaszthatnak, miközben másokkal csevegnek. Ne komplikáljuk túl, nem akarunk degeszre tömni senkit- a vendégek ízletes, könnyen fogyasztható ételeket akarnak. Kerüljük a fokhagymát, hagymát, halat, sajtokat- minden olyasmit, ami puffaszt vagy rossz leheletet okoz… A kanapészendvicsek frappáns megoldásnak tűnnek, de hamar kiszáradnak. A mártogatós zöldségek, csirkefalatok, húsgombócok, saláták, tészták, rántott ételek igazán jó választás lehetnek. Kevesen esznek a hancúr előtt, sokkal jellemzőbb, hogy szex után éheznek meg, így olyan ételekkel készüljetek, amik még hajnalban is frissnek tűnnek vagy melegíthetők. Némi desszert, édesség, rágcsálnivaló elengedhetetlen egy házibulin.
Az italpultnak változatos italokat kell tartalmaznia. Döntenetek kell, hogy Ti biztosítjátok az italokat vagy batyus buliként a vendégek maguk hoznak mindent. Előfordulhat, hogy néhány vendég elfelejt magával vinni elegendő alkoholos italt, és többre vagy másra van igény, mint amivel a résztvevők készülnek, ezért próbáljatok meg Ti is készülni, tartalék készletet szerezni. A jó hír az, hogy a buli után gyakran sok, félig elfogyasztott szeszes palack marad. Ezeket tartalékként használhatjátok a jövőbeni házibulikon, vagy készíthettek magatoknak egy italt másnap reggel, amikor takarítotok 


6. Területrendezés
A legideálisabb, ha több órával a kezdés előtt elkezdtek felkészülni a bulira. Lehetséges, hogy az alkalom miatt bútorokat is mozdítanotok kell, hogy megfelelően rendezzétek be a teret. A legfontosabb mindenekelőtt a higiénia, így a tisztaságra nagyon figyeljetek oda minden térben!
Előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban küldött e-mailekkel és üzenetekkel elvonják a figyelmetek az előkészületekről, így a szokásosnál lassabban megy majd minden. Időben fejezzétek be a parti előkészítő munkáját, így elegendő időtök lesz zuhanyozni és előkészíteni a testetek, a „fellépő ruhátok”, hogy készen álljatok a vendégek esetleges korábbi érkezésére is.
Más szóval, soha nem lehet túl korán kezdeni a felkészülést egy swinger partira.
Gyűjtsetek össze minden dísztárgyat, amit féltetek a házban, és tegyétek biztonságos helyre. Ha részeg embereket itattok, balesetek történhetnek. Ha már a baleseteknél tartunk, készítsünk elő egy felmosó készletet a buli előtt. Ha esetleg valaki kiönt egy pohár vörösbort vagy bármi mást. Gyorsan kezelhetitek és visszatérhettek a szórakozáshoz.
Ha már a kiömlésről beszélünk, védjük az ágymatracokat is vízálló lepedőkkel, huzatokkal. Nem akarja senki, hogy egy matrac kukában landoljon a testnedvek miatt.
Érdemes minden játszótérbe elhelyezni gumikat, síkosítókat, lepedőket és egy szemetest, szennyestartót. Többen szoktak készülni szexjátékszerekkel, BDSM eszközökkel is….

7. Segítség
Érdemes lehet bevonni nem swinger barátot, esetleg felfogadni direkt erre a célra egy felszolgálót, aki segít az előkészületekben és a buli ideje alatt folyamatosan odafigyel a rendre, tisztaságra. Feltölti a leürült ételes tálakat, összeszedi a kiürült poharakat stb. A segítségével Ti igazán a vendégekre és a saját szórakozásotokra tudtok figyelni.

8. Ha eljön a buli ideje….
A legtöbb swinger hajlamos későn érkezni, és nagyon későn is. Ne izgulj, ha az emberek lassan jelennek csak meg. Próbáljatok közel maradni a bejárati ajtóhoz, hogy egyikőtök fogadhassa a vendégeiteket. Amint az emberek megérkeznek, megkérhetnek, hogy valamelyikőtök vezesse körbe őket. Először mutassátok meg nekik, hol tudják ledobni a saját cuccikat, majd vezessétek őket az étkezőve, ahol kitehetik a hozott italokat/sütiket, majd a társasági területeket, a játszótereket, a fürdőszobákat, és a korlátozás nélküli területeket. A túra jó alkalom arra, hogy emlékeztessék őket a zabályokra is!
Amint a csapat elkezd összeállni, köszöntsétek és emlékeztessétek a vendégeiteket, hogy tartsák a szabályokat és korlátozzák a szexet a kijelölt területekre, amikor a dolgok felmelegednek. A házibulikon lassabban indul be a szex, mint a klubban, ezért a hangulat fokozása érdekében játszhattok néhány játékot. Az üvegezés, szexactivity, felelsz vagy mersz játékok gyors módja annak, hogy mindenféle nyomás nélkül felfedjék a résztvevők forró fantáziákat és szexbe torkolljon az est
A buli jó esetben magától gurul, és te is szórakozhatsz, de szükségük van a házigazdára, aki végig jelen van, szükség esetén szórakoztatja a vendégeket, megelőzi a konfliktusokat.
Amikor az emberek készen állnak az indulásra, mielőtt távoznának, győződjetek meg arról, hogy rendben haza tudnak- e vezetni. Részegen ne engedjetek senkit vezetni.
Mielőtt minden pár elment, kérdezzétek meg tőlük, hogy mindenük megvan -e (érkezési ruhák, játékruhák, fehérneműk, játékok stb.). Mielőtt kinyitjátok az ajtót, hogy kiengedjétek, emlékeztesse őket az alvó szomszédokra.
Másnap nagy valószínűséggel fáradtak lesztek. A swinger bulik akár kora reggelig is tarthatnak, és a vendégek távozása után még feladatotok is van, például el kell raknotok az ételt, és le kell cserélnetek az ágyneműt, hogy tiszta ágyban aludhassatok. Lehet, hogy reggel tudtok csak ágyba bújni.
Másnap alapos takarítás vár Rátok. Az összes piszkos ágynemű és fürdőlepedő mosása -a buli méretétől függően- akár napokig is eltarthat.
A swingerek általában nagyon udvariasak, de ostoba dolgok történhetnek, ha nagy a szenvedély. Gondosan át kell néznetek az összes helyiséget, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy nincs-e elhajított óvszer vagy csomagolás a cserepes növényében, vagy sörösüveg a zuhanykabinban. Ellenőrizzétek inkább, mielőtt a gyerekeitek hazajönnek.

Gratulálok, aludj egyet. Ez egy frenetikus házibuli volt!

Természetesen sokkal egyszerűbb dolgotok van, ha nem otthon tartjátok a party- t…. Nagyjából a fenitek döntő részéről gondoskodik a helyszín.

Ha rendszeresen szeretnétek házibulit rendezni, íme néhány tipp:
• Érdemes ellenőrizni, szűrni a résztvevőket, hogy biztosan kulturált, érdekes emberek jelenjenek meg.
• Hatalmas feladat, hogy egymáshoz passzoló párokat hívjatok, ne legyenek nagyok a különbözőségek (értem ezt testalkat, kor, társadalmi különbözőségek)
• A sztriptízrúd/táncrúd telepítését bízzátok profikra. Rendkívül veszélyes lehet, ha nem megfelelően telepítitek. Nem akarja senki, hogy baleset történjen és mentőt kelljen hívni a meztelen résztvevőkre.
• A hangulatvilágítás (piros izzók vagy gyenge megvilágítás) segíthet. Nincs gyertya! Bármennyire hangulatos, tűzveszélyes! Kiválóan helyettesíthető élethű led gyertyákkal.
• Extra óvszer és sikosító azoknak, akik elfelejtettek hozni. Győződjetek meg arról, hogy gondoskodtatok a különböző méretű és latex allergiás emberek számára is megfelelő termékekről.
• A fürdőszobák szájvízzel és eldobható kis pohárkákkal, extra WC -papír tekercsekkel legyen felszerelve
• Gondoskodjatok megfelelő zenéről, hogy Bluetooth csatlakozású hangrendszerrel készültök, könnyedén válthattok zenét a ház bármely pontjáról.
• Műanyag poharak, papír tányérok beszerzése. Ha nem akartok másnap órákig mosogatni és szeretnétek elkerülni a törött üvegeket, használjatok eldobható poharakat, tányérokat. Különösen figyelni kell, ha medence/jakuzzi is van a területen.
• Szerelkezzetek fel sok törölközővel. Ezekből nem kell a legdrágábbakat beszerezni, hiszen fogyóeszköz lesz.
• Ágyak, matracok rögzítése- a játék közben zavaró lehet a bútorok, matracok elmozdulása, ezért rögzítsétek őket megfelelően!

Számtalan dologgal ki lehet a feniteket egészíteni, de kezdetnek talán segítség 


Jó bulit mindenkinek!