SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Oct. 21, 2021

Az Unikornisok

Hogyan lehet megtalálni a solo hölgyeket, más néven Unikornisokat?

A swinger életmódban élő egyedülálló nőket gyakran Unikornisként emlegetik, mert ugyanolyan kihívásokkal teli és különleges lehet. Sok swingernek tetszik egy szexi hármas ötlete egy dögös hölggyel, de nem szereti a frusztrációt, amelyet néha jelenthet a keresgélés.

Tehát hogyan találhatjátok meg az Unikornisokat?

Íme néhány a sokféle lehetőség közül, amelyekkel növelhetitek annak esélyét, hogy sikeresen megtaláljátok és kapcsolatba lépjetek solo női swingerrel.

Először kérdezd meg magadtól, miért akarsz hármast párcsere helyett?

A hármasok általában nem egyszerűbbek vagy könnyebbek. Nehéz lehet három különböző ember vágyait egyensúlyba hozni. Amikor két pár cserél, ez általában könnyebb, mivel mindenki “párosul”, és kevésbé valószínű, hogy valaki úgy érzi, hogy kimarad. Ha egy Unikornissal hármasban azért gondolkodtok, mert egyikőtök mindig is fantáziált róla, a másik pedig “belemegy”, akkor lehet, hogy a fantázia nem éri meg annak a potenciális valóságát, hogy valaki kihasználva érzi magát. És ha mindkettőtök izgatott az új partnerekért, de egyikőtöknek nem tetszik az az ötlet, hogy egy másik férfival legyen a hölgy tag, akkor kérdezd meg magadtól, hogy valószínűleg mindketten elégedettek lennétek-e, ha csak más nőkre korlátoznátok a játékot.

Másodsorban meg kell értenünk, hogy nem minden swinger Unikornis egyforma, mint ahogyan nem minden hármas egyforma. Néhány hármasban (ok, sok hármasban) biszexuális fellépés zajlik a hölgyek között. Ezeket FFM vagy MFF hármasoknak nevezik.

Más hármasok kizárják a hölgyek közötti biszexuális játékot, és ezeket FMF hármasoknak nevezik, mivel a férfi középen van, és a nők nem szándékosan érintik egymást.Most beszéljünk arról, hogyan lehet ezt az fantáziát megvalósítani.

Hol keressük a Unikornisokat?
Swinger vagy nonmonogám online társkeresők- Keressétek fel az elérhető swinger társkereső webhelyeket. Ez nagyszerű módja annak, hogy tapasztalt hölgyeket találjatok, akik készen állnak a játékra. Hátránya, hogy sok más swinger párral fogsz versenyezni, akik szintén érdeklődnek irántuk. Az esélyek nem kedveznek Nektek, de mégis lehetséges, ha jól tudtok flörtölni. Ezek hátránya továbbá, hogy sajnos sok a kamu hölgy, akik mögött valójában fotóvadász férfiak állnak…

Felnőtt társkeresők- A klasszikus partnerkereső webhelyek/applikációk még mindig erősek, és sok szexpartnerrel kapcsolatba hozhat. Nehezebb lesz meggyőzni a Tinder hölgyeit, akik eredetileg nem hármasban terveztek, de nem lehetetlen.

Javasolt, hogy a pár női fele hozzon létre egy biszexuális profilt, hogy kapcsolatba lépjen más nőkkel. Így nem lesz akkora a verseny.

Helyi Swinger klubok vagy magán partyk- Miért pazarolnátok az időtöket az online kereséssel, ha előreléphettek a valós kapcsolatok felé? Keressetek egy helyi swinger klubot vagy egy házibulit, amely lehetőséget teremt közvetlenül kapcsolatba kerülni Unikornis hölgyekkel. A “konkurencia” itt is számottevő, hiszen egy- egy klubestén csak 1-2 solo hölgy van, de elkerülhetitek a felesleges köröket, ami az online ismerkedés során rengeteg időt és energiát emészt fel.

Vaníliahelyek- Vidd ki társad szórakozásra egy szokásos helyi bárba. Ha vonzó egyedülálló hölgyeket láttok, a pár hölgy tagja kezdeményezzen beszélgetést. Nem valószínű, hogy ennek sikerességi aránya magas lesz, de a legrosszabb esetben egy szórakoztató randevút töltötök el.

SWLT Pizsama party 
 – A csajos programokon számos solo hölgy vesz részt… Ilyenkor könnyebb a pár női tagjának kapcsolatba lépni velük…

Hogyan lehet kapcsolatba lépni egyedülálló hölgyekkel?
Ha megtaláltátok a hölgypartnert , hogyan hozhatsz létre szexuális kapcsolatot, és válthatod valósággá a hármas álmaitokat?

Íme néhány hasznos tipp az egyszarvúkkal flörtölő játék fejlesztéséhez …
 • Legyél barátságos és szórakoztató! Az egyedülálló hölgyek ugyanúgy szeretnek szórakozni, mint mindenki más.
 • Tiszteld az egyedülálló hölgyeket, és egyenlő bánásmódban részesítsd őket a kaland során! Érzéseik vannak és nem eldobható szexuális játékok!
 • Mindig szépen öltözz és legyél ápolt! Soha nem tudhatod, hol találkozhatsz egy egyszarvúval a vaníliavilágban.
 • Járj edzőterembe, és légy a legjobb formádban . Ha jól mutatsz, magabiztosabbnak érzed magad, és ez extra vonzó.
 • A női érdeklődés megmutatása segíthet. A biszexuális egyszarvúak nem vonzódnak azon párok iránt, ahol a másik nő nem mutat érdeklődést.
 • Kétszer olvassátok el a társkereső profiljukat, mielőtt írnátok neki. Feltétlenül kövessétek a profiljukban szereplő minden kérést, hogy tiszteletben tartsátok preferenciáikat, és megbízhatóan kövessétek az utasításokat.
 • Éreztessétek vele, hogy biztonságban van mellettetek! A párod megvéd Téged, ugye? Osszd meg ezt a biztonságos érzést vele is!
 • Legyetek rugalmasak! Az egyszarvúnak lehetnek különleges kérései vagy szabályai, készüljetek fel azok befogadására.
 • A félreértések elkerülése érdekében részesítsétek előnyben a csoportos kommunikációt a face to face- szel szemben. Vagyis már az ismerkedés első lépéseit követően hármasban kommunikáljatok! Kerüljétek el a gyanúját is annak, hogy esetleg a másik fél nem tud a kapcsolatfelvételről…
 • Várakozások nélkül induljatok neki! Legyetek elégedettek bármilyen eredménnyel. Ez mondjuk alapvetően minden swinger estére igaz 
 • Tartsátok tiszteletben a magánéletüket és legyetek diszkrétek. Sok egyedülálló hölgy nem akarja kiadni magát.
 • Kérdezzétek a hölgyet fantáziáiról, és segítsetek megvalósítani őket.
 • Az élet ritkán követ forgatókönyvet, ezért legyetek rugalmasak.

Unikornis- vadászati ​​hibák
 • Ne feltételezzük, hogy az egyszarvúak megközelíthetetlenek.
 • Ne legyetek féltékenyek és ne mutassatok kapcsolati drámát.
 • Ne siessetek és ne nyomuljatok.
 • Ne Ti diktáljátok a tempót
 • Nyíltan beszéljétek meg a szabályokat és a határokat.
 • Ne kezeljétek ezt egyszarvú vadászatként, legyetek barátságosak és tiszteljétek őket hölgyként.
 • Ne erőltessétek a quid pro quo-t (valamit valamiért). Összpontosítsatok az általános méltányosságra és a kölcsönös elégedettségre.
 • Ne játsszatok csaló/megcsaló nőkkel, hacsak nem élvezitek drámát.
 • Ne tévesszétek meg őket, és ne mutassatok hamis érzelmi kapcsolatot.

Tény, hogy az édeshármas hölgy partnerrel nem olyan egyszerű, mint egy párcsere, ahol két ember kapcsolatba lép két másik emberrel. Ha betartjátok a fentieket, és egy kis időt és erőfeszítést tesztek bele, akkor viszont megvalósulhat ez a fantázia is.