SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Oct. 21, 2021

Swinger szimbólum

Minden cég arculatát meghatározza a logoja... Éppen ezért fontos beszélnünk a Swinger Szimbólumról is....

A piros szín a „szeretet”, „szenvedély”, „erő” és „vitalitás” élénkítő érzéseihez kapcsolódik. A bátorságot, erőt és állóképességet jelző univerzális szín kétségtelenül a vörös. Ez erősen képviseli a szilárd szenvedélyes köteléket a swinger párokban. A vörös ingerlő, energikus és lendületes, minden pozitív szenvedélyes érzéssel. A vörös inspirálja a vágyat és a cselekvést, szoros kapcsolatban áll a szexualitással és a fokozott vágyakozással.

Fekete a rejtély árnyéka. Arra utal, hogy vannak korlátok és határok, ugyanúgy, mint a swinger életmódban. A sötét formális és kozmopolita, vonzó és rejtélyes. A titokzatos kapcsolatok színe. Ez egy olyan szín, amely univerzálisan jelenti az erőt és az irányítást. Megfélemlítőnek, mégis kifinomultnak, kiválónak és magabiztosnak tekintik.

A minta a szimbólumban, a hinta- egyértelműen maga a “Swinger-életmód” . Összefügg a nyitott kapcsolatok és más hasonló gondolkodású életmód fejlődésével, cseréjével, fizikai és szenvedélyes megosztásaival. A hinta konnotációt jelent a képzeletbeli asszociációhoz, amelyet maga a swing szó övez, és nem pontos szó szerinti meghatározás. A kör a közös életmódhoz kapcsolódó swinger emberek összegyűjtéséről szól. Összekapcsolja a párok közötti erős kötődést és a swinger közösséget.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGE A SWINGER KÖZÖSSÉGNEK SZIMBÓLUMRA?
Ellentétben az LMBTQ + közösséggel, amely már évtizedekkel ezelőtt átvette a szivárványos zászlót, a BDSM közösség, amely a triskel és az o-gyűrűt, a polyamory közösség a végtelen szívét és így tovább – a Swinger közösség még nem fogadott el egyetemes szimbólumot vagy közös jelet, mellyel azonosítják egymást. Szimbólumokat használ számos kultúra és közösség, hogy kapcsolatot teremtsenek, és egységet képviseljenek.

VANNAK MÁS SZIMBÓLUMOK, AMELYEKET A SWINGEREK FELISMERNEK?
Igen és nem. Számos, már létező szimbólum, mint például a kertben található pampas gras, a fejjel lefelé fordított ananász vagy a fekete gyűrű, ismert swinger szimbólum. De ezeknek a szimbólumoknak több jelentése van, és zavart okozhatnak. A fekete gyűrűt például az aszexuális közösség is használja, és természetesen sok nem swinger ember csak azért viseli, mert imádnak fekete gyűrűt viselni. Másrészt a hinta szimbólummal ellátott fekete gyűrű egyszerre megkülönböztető és diszkrét. A nemi szimbólumok sok ember számára túl szuggesztívek, és nem könnyű leolvasni, ha több kombinációt használnak. Ne feledjük továbbá, hogy összetéveszthetők más gyakorlatokkal vagy életmóddal, például a biszexuálisokkal. A „swing” szimbólum létrehozásának célja az volt, hogy a Swinger közösség rendelkezzen egy univerzális szimbólummal, amelyet diszkréten lehet viselni a nyilvánosság előtt anélkül, hogy a nem swingerek felismernék. Ugyancsak könnyen reprodukálhatónak kellett lennie, kézzel rajzolva és billentyűzettel (\ _ /) írva, mint sok más népszerű szimbólum, például a béke szimbólum. A sima, egyszerűsített tervezési alap megkönnyíti a későbbi bonyolultabb variációk létrehozását, és több teret enged a kreativitásnak.