SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Oct. 21, 2021

Swinger a barátokkal?

Függetlenül attól, hogy újak vagytok-e a swingerben, vagy több éves tapasztalattal rendelkeztek-e ezzel kapcsolatban, valószínű, hogy a barátaitok megfordultak a fejetekben, amikor azon gondolkoztatok, kit hívjatok meg az ágyatokba. És van értelme. Hiszen már közel álltok hozzájuk. Nyilvánvaló kémia van köztetek. Bíztok bennük. Biztonságban érzitek magatokat velük. És bónuszpontok: Ha mégis kapcsolódtok a barátaitokkal, akkor nem kell a partnerkeresés nehézségeivel megküzdenetek.

De valóban jó ötlet? Lehet, hogy így tűnik, de legyetek óvatosak! És ha úgy döntötök, hogy ezt az utat vàlasztjátok, győződjetek meg róla, hogy jól tettétek- e.

Hátrányai a barátokkal való swingernek
Mielőtt rátérnénk az előnyökre, nagyon fontos megértenünk, hogy a barátokkal való gabalyodásnak sok buktatója van . Mielőtt bármilyen döntést hoznátok, alaposan fontoljátok meg a hátrányokat, hogy biztosak legyetek benne, hogy azok nem rontják el a barátságotok.
Kihasználva érzik magukat….Ez sok ember számára a legfőbb buktató. Senki sem akarja úgy érezni, hogy kihasználjàk, beleértve egyedülálló barátaitok is. Nem célszerű a barátaitokkal játszani, csak azért, hogy kipipáljatok egy elemet a bakancslistàtokról. Nem szokatlan, hogy az emberek úgy érzik, csak egy alkalomra vágynának rájuk, és könnyen lehet, hogy véletlenül olyan dolgokat tesztek, amelyek felerősítik ezt az érzést. Gondoljatok arra, hogyan fogjátok elkerülni ezt a csapdát, mielőtt felkéritek.

Féltékenység vagy bűn
Sok oka van annak, hogy valaki (főleg aki nem jártas a swingerben) negatív érzelmi reakciót válthat ki a helyzetre. Bűntudat lehet az az érzés, hogy a Ti életmódotokat saját kíváncsiságuk kielégítésére használták, bűntudat, miután nyomást éreztek szexuális etikájuk figyelmen kívül hagyására, vagy a bűntudat, amely évekig titkos vonzerőt hordozott magában, és végül a kapcsolat nem maradt tiszta. A féltékenység különböző formákban is szóba jöhet. Egyes barátok féltékenykednek egy váratlanul erős kapcsolat miatt, vagy irigyek, miután különösen jó szexuális teljesítményt éltek át. Az is gyakori, hogy a barátok hirtelen a versenyzés gyötrelmeit vagy a testalkattal és / vagy a szexuális képességekkel kapcsolatos elégtelenség érzését érzik.

Különböző törésszintek
Mi van akkor, ha a barátotok valami igazán perverz dologba keveredik? Vagy mi van, ha bárminek ellenáll, ami távolról perverz? Lehet ez olyan egyszerű dolog, mint káromkodni az ágyban. Az olyan mondatok, mint „igen, apu legyen durva”, egyesek számára elindíthat valamit, mások számára ugyanolyan nagy fordulattal eltántoríthat. Különböző vonások a különböző emberek számára, igaz? Az az igazság, hogy ti és a barátaitok lehettek érzelmileg kompatibilisek és vonzódhattok egymáshoz, de ez nem azt jelenti, hogy szexuálisan is kompatibilisek lesztek.

Csak a barátság elvesztése
Ne feledjétek, hogy a fentiekben felsoroltakkal együtt fennáll annak az esélye is, hogy a hancúr után Nektek és vanilla barátaitoknak kényelmetlen lesz egymás társasága. Nem mindenki olyan érett, mint amilyennek tűnik vagy amilyennek képzeli magát. Soha nem tudjuk megjósolni, hogyan reagál valaki, ezért értsétek meg, mindig van esély arra, hogy örökre elveszítitek a barátságot.

Diszkréció kockázata
Lehet, hogy azt gondoljuk, hogy kisebb a kockázata a barátokkal való swingernek, mivel már meg van a bizalom. Van itt néhány hiba. Először is lehet, hogy ma a barátaitok, de nem tudhatjátok, hogy örökké a barátaitok lesznek-e. Ha valaha elválnak útjaitok egymástól, akkor kiszivárogtathatjàk swinger titkaitok. Még akkor is, ha 100% -ban megbízhatóak, véletlenek történnek. Lehet, hogy túl részegek vagy rossz emberek hallják meg őket. Ha a barátaitok beszélgetnek más emberekkel az életetekben, mindig fennáll annak az esélye, hogy ezen izgalmas kalandjaik kicsúsznak. A magánélet szigetelésének jobb módja az, ha szétválasztjuk a swinger szórakozásunkat a vanília életétünktől.

Szerencsére nem a barátok az egyetlen lehetőség. Nagyon sokféleképpen lehet megtalálni azokat a párokat, akik érdeklődnek a swinger iránt. A Swinger társkereső oldalak , a helyi klubok és az életmódbeli partik nagyszerű lehetőségek. A cél az legyen, hogy barátokat szerezzünk a swingerek köréből ne pedig a barátokat vonzzuk be a swinger életmódunkba.

Hogy ne csak a negatív oldalát nézzük, lássuk, mik a barátokkal való swinger előnyei….

A fenti hátrányoktól eltekintve, vannak előnyei a barátokkal való “együttlengésnek”.

Kezdetnek például már az, hogy ismeritek őket, és tudjátok, hogy megbízhattok bennük.

Mivel ők már a barátaitok, valószínűleg bizonyították, hogy tiszteletben tartják a határaitokat és az igényeiteket, valamint képesek megmondani, hogy mi az, amit nem szeretnének.

Valószínűleg tudtok szexuális múltjukról és szexuális egészségükről is, mindkettő nagyon fontos.

Mielőtt előhoznátok…
Mielőtt bármit felhoznátok, meg kell győződnötök arról, hogy ez nem fogja-e kényelmetlenül érezni a barátaitokat. Ez nagyon kellemetlen beszélgetés lehet a legjobb körülmények között is, és még kínosabb, ha elutasítással találkozunk .

Figyelembe kell vennetek, hogy barátaitokat általában érdekli- e a swinger.

Tehát, mielőtt megkérnétek valakit, hogy csatlakozzon hozzátok, győződjetek meg róla, hogy hogyan gondolkozik az ilyen típusú kapcsolatokról. Ezt megtehetitek úgy is, hogy megemlítitek, hogy Te és a partnered egy hármasban/párcserében gondolkodtok. Ha pozitívan reagálnak, kérdezd meg tőlük, hogy ők valaha részt vettek- e ilyesmiben, vagy valaha érdekelné- e őket.

Ha igent mondanak, ne rohanjatok hanyatt-homlok azzal, hogy javaslatot tegyetek nekik.

Gondosan mérlegeljétek a hangulatot, alkalmas időpontot találjatok. Bölcs aludni rá egyet, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy nem rohantok el semmilyen figyelmeztető jel mellett.

Ha nyitottnak tűnnek, és úgy döntöttetek, hogy megéri kockáztatni, akkor itt az ideje egy őszinte beszélgetésnek arról, hogy mit fogtok kérdezni, és mit szeretnétek megélni, Te és a párod. A megfelelő módon és alkalmas időben történő felhozása lehetővé teszi, hogy felmérjétek barátaitok reakcióit anélkül, hogy olyan helyzetbe hoznátok őket, hogy aggódniuk kell szándékaitok miatt, vagy kínlódniuk kell az érzéseitek megsértése miatt.

Legyetek nyitottak és őszinték.
Mondjátok el nekik az igazat szándékaitokról és mindazt, amiben reménykedtek, hogy megélhetitek velük.Könnyebb lehet egyedül beszélned a barátoddal, mielőtt mindhárman/négyen együtt beszélnétek.

Adjatok nekik időt a feldolgozásra, és könnyítsétek meg nekik a döntést, ne várjatok azonnal választ. Mondjátok meg nekik, hogy örömmel válaszoltok minden kérdésükre. Mondjátok meg nekik, hogy a labda az ő pályájukon van: nem kell újra beszélni róla, hacsak nem hozzák fel.

Valahogy így: „Szánjatok egy kis időt arra, hogy átgondoljátok és ha többet szeretnétek beszélni róla, akkor megtehetjük. Ha ebben Ti nem érzitek jól magatokat, soha többé nem említjük meg.”

Ez egy jó példája annak, hogy tudassátok vele/velük, hogy nem fogtok nyomást gyakorolni rájuk.

Határok és elvárások meghatározása
Feltételezve, hogy a barátaitokat is érdekelte, fontos, hogy beszéljetek arról, hogy mit vártok. Hosszú távú játékostársra számítotok? Egy alkalomról szól? Van Nektek vagy nekik valami tabu, mik a határok?

Kérdezd meg tőlük és Ti is mondjátok el, hogy mit szabad / mit nem szabad megengedni a helyzetben. Beszéljetek nyíltan igényekről, határokról és félelmekről.

Fontos megbizonyosodni arról, hogy mindenki a lehető legkényelmesebben érzi magát. És mindenekelőtt győződjetek meg arról, hogy ez folytatódik a szex alatt és után is.

Beszéljétek meg azt is, hogy mi fog történni a kaland után. Ottalszanak? Együtt reggeliztek?

Ez is egy nagyon fontos beszélgetés! Ne feledjétek, hogy Neked és párodnak is szüksége lehet egy kis egyedüllétre utána.

Fontos a kommunikáció, megint itt tartunk 

Igen, sokszor hangoztatom, de a kommunikáció kulcsfontosságú itt is. Mindenről kommunikálni kell. És az is fontos, hogy a dolgok előrehaladtával értékeljétek ki döntéseiteket, és tartsátok nyitva a kommunikációs vonalakat – mind kettőtök között, mind a barátaitokkal.

Utána…
Fontos az utógondozás! És ez nem terjed ki csak a szex után. Ide tartoznak azok a hetek és hónapok, amelyek következnek a kaland után. Fontos megbizonyosodni arról, hogy továbbra is ugyanolyan tisztelettel bántok a barátsággal, mint korábban. És ne feledjétek, hogy akár hónapokkal később is valaki megkérdőjelezheti vagy megbánhatja döntéseit.

A barátokkal való swinger bonyolult, és gyakran könnyebb megtalálni azokat, akik már a közösségben vannak, ahelyett, hogy kockáztatnának egy meglévő kapcsolatot. De ha időt fordítunk arra, hogy óvatosak és okosak legyünk, akkor lehetséges a sikeres barátság egy éjszakai (vagy több) közös hálószobai mulatság után. 

Várom a történeiteket ....