SWLT- A swingerek világa

Az alábbiakban számos, swingerrel kapcsolatos írásunkat és fordításainkat olvashatjátok. Bízunk benne, sok hasznos információval szolgálunk a világunkról, életmódunkról  ...  További érdekességekért keressétek fel Egyesületünk további online felületetit

Oct. 21, 2021

Swinger szabályok pároknak

A swinger életmód minden párja különböző szabályokat hoz, hogy megvédje kapcsolatukat.

Ezek a szabályok gyakran úgy alakulnak ki, hogy illeszkedjenek a kapcsolatukhoz.

Előfordulhat, hogy egyes swingereknek nem tetszenek a szabályaitok, vagy Nektek nem az Övéik. Ez teljesen rendben van. Mindannyian tiszteletben tartjuk egymást, és tudjuk, hogy saját kapcsolatunk elsőbbséget élvez minden swinger kapcsolattal szemben.

Ezeknek az ideiglenes találkozásoknak a végén mindannyian hazamegyünk a saját társunkkal. Senki sem akar sértetten hazahajtani, kiabálni, hogy mi történt vagy nem történt az este során. Játsszatok biztonságosan, kövessétek a szabályokat, és csak olyan gyorsan haladjatok, mint a párosotok leglassabb embere. Ne kényszerítsetek senkit arra, hogy megszegje a szabályait. Nincs csak most, csak velünk… A legaléltabb állapotban se szegjük meg a szabályokat és ne is kérjük rá a másik felet se!Íme néhány példa a saját szabályokra, amelyeket meg kell beszélni a partnerünkkel, és meg kell határozni, hogy követni kívánjuk -e őket.

Nincs „A páromért mindent”?
Ez azt jelenti, hogy egyikőtök sem fog játszani, ha valamelyikőtök nem találja vonzónak a játékpartnert. Senki se áldozza fel magát és ne szenvedjen, csak azért, hogy partnere jól érezze magát. Meg kell próbálni megtanulni, milyen ízlése van társunknak, és kitalálni a kommunikáció módját, hogy jelét adjuk szimpátiánknak valamely pár irányába vagy éppen felemelni a stop táblát, ha hiányzik a kémia. A kódszavak vagy jelek használata hasznos lehet.

Nincs csók?
Ez általános szabály az első alkalommal érkezőknél, akik gyakran gyorsan elhagyják ezt a szabályt, ha komfortszintjük emelkedik. Ha még kezdők vagytok, és kényelmesebben érzitek magatokat úgy, hogy a csók intimitását csak magatoknak hagynátok meg, használjátok ezt a szabályt. Sok embernek nehezére esik nem csókolózni szex közben, ezért elutasíthatnak Titeket- de ez az ő veszteségük!

Nincs teljes csere (nincs behatolás)?
Egy másik nagyon gyakori szabály. Egyes párok inkább csak lágy cserét folytatnak. Csókolózni, simogatni, tapogatózni és legfeljebb orális érintkezést akarnak. Sok swinger kezdő így kezdi, és sokan elhagyják ezt a szabályt idővel. Segíthet enyhíteni az érzelmi bizonytalanságot, enyhíteni az STI -vel (nemi betegségekkel) kapcsolatos aggodalmakat, és kiiktatni a teljes cserével járó stresszt és teljesítménybeli szorongást.

Azonos vs külön szoba?
Dönthettek úgy, hogy minden fél ugyanabban a helyiségben éli meg a játékot vagy a párok külön válnak és más- más szobában Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai. Meg kell beszélnetek egymással, mi a kényelmesebb számotokra. Vannak párok, akiknek külön játéklehetőségeik vannak, mások jól érzik magukat, ha a lányok is játszanak egymással, és megint mások azt akarják, hogy minden résztvevő mindig együtt legyen. Rengeteg megoldás létezik, ezért döntsétek el, mit szeretnétek mindketten. Készen állhattok arra, hogy ezt a szabályt – és a lista többi szabályát – idővel megváltoztassátok; az emberek fejlődnek, a kapcsolatok és az érzések fejlődnek. A szabályoknak is fejlődniük kell.

Nincs “hátsó ajtós” játék?
A popsi játék sokkal gyakoribb a swingerben, mint a vanília világában, mert a swingerek többnyire nyitottabbak és tudják, hogyan kell gyengéden kihasználni ezt az érzékeny területet is. Néhány igazán tehetséges swinger pontosan tudja a helyes módot az ujjjátékra, a lazításra vagy az anális szexre. Ha a partnerednek nagy mérete van, akkor talán nem erőltettétek a dolgot korábban, de a swingerben találhatsz olyan férfit, aki éppen megfelelő méretű felszereléssel rendelkezik ahhoz, hogy élvezd. Ez megint csak a Ti döntésetek.

Nincs ismétlés?
Egyes párok nem ismételnek játékot ugyanazzal a párral egy bizonyos időtartamon belül (egy hónap, hat hónap, egy év, vagy akár soha), hogy elkerüljék az érzelmi kapcsolatokat. Ez segít abban, hogy a swinger a fizikai élvezetekre korlátozódjon. Más swingereknek azért tetszik ez a szabály, hogy nagyobb szexuális változatosságot élvezhessenek az életben. Ezt a szabályt tetszés szerint módosíthatjátok.

Nincs önálló kommunikáció?
Okosan kell felépíteni a kommunikációt, hogy ne legyen meglepetés vagy titok. Gyakran előfordul, hogy a pár mindkét tagja kezeli a férfi online profilját vagy egy közös profilt, így a hölgynek nem kell foglalkoznia semmilyen idegesítő kamu pasikkal, akik swingereknek adják ki magukat. Ha kapcsolatba léptek egy valódi párral, hogyan kommunikáltok? Vannak, akik szeretik az online flörtölést, míg mások úgy érzik, hogy ez érzelmi problémákat okozhat. A megoldás egy csoportos chat indítása, amivel elkerülitek a félreértéseket.

Óvszer szükséges?
Beszéljétek meg, hogy eldöntsétek az óvszerre vonatkozó irányelveiteket. Szükséges az óvszer orális kapcsolódásnál is? Belementek a játékba egy másik párral, akik nem mindig használnak óvszert? Egyes párok óvszer nélkül szexelnek a swingerben, ezt tisztázzátok előre velük, mielőtt találkoztok.

Kerülni vagy keresni az unikornisokat?
Az egyedülálló hölgyek, az egyszarvúak, félelmetesek lehetnek. Az egyedülálló hölgyeknek határozottan nagy a keresletük a swingerben. A legtöbb swinger egyedülálló hölgy elképesztően félelmetes. Egyes unikornisoknak további igényeik/szabályaik lehetnek, hogy biztonságban és kényelmesebben érezzék magukat egy pár vagy egyedülálló srác mellett. Ezen szabályok miatt néhány pár nem érdeklődik az unikornisokkal való játék iránt. Még egy szuper értelmes egyszarvú is, aki nem tesz semmi rosszat, leleplezhet néhány problémát a kapcsolatunkon, mert hármasban ritkán valósul meg mindhárom ember tökéletesen egyenlő odafigyelése. Egyes párok inkább leegyszerűsítik, és csak párokkal kezdenek, hogy senki ne érezze azt, hogy kimarad vagy figyelmen kívül van hagyva.

Alkoholkorlátok?
Általában rengeteg pia van a swinger bulikon. Csakúgy, mint az illegális drogok, a túl sok ivás is ritkán vezet jó döntésekhez. A túl sok ivás véletlen szabálysértéshez is vezethet. Érdemes korlátozni a piát. A legtöbb swinger srác természetesen kevesebbet iszik, mert senki sem akarja, hogy alkohol okozta kudarc induljon el, amikor dögös hölgyek veszik körül. A kezdő hölgyek hajlamosabbak a túlzott mértékű ivásra, hogy oldódjanak. Legyen mértékletesek, figyelje az alkoholfogyasztásra – és figyeljétek egymás fogyasztását is. Ha a partnered túl sokat ivott, akkor valószínűleg jobb, ha korán távoztok.


Ez csak néhány szabály a párok számára. Ne lepődjetek meg azon se, ha néhány pár játék közben megszegi saját szabályait. Ez minden bizonnyal megtörténhet, ha elkapják a pillanatot, de soha nem szabad valakit a szabályok megszegésére buzdítani. Valójában bátran emlékeztessétek őket, hogy nem bölcs dolog megváltoztatni a szabályokat a szenvedély hevében, amikor az emberek ritkán gondolkodnak tiszta fejjel. Mindig tiszteletben kell tartani a másik pár szabályait, éppúgy, ahogy szeretnénk, hogy tiszteletben tartsák a mi szabályainkat. Természetesen tartsuk tiszteletben a házirendet is, ha klubban vagy swinger rendezvényen veszünk részt.

Nincs helyes vagy rossz szabályrendszer. Gondolkodni kell azon, hogy mi fog működni és mi nem a kapcsolatunk számára. Gyakori, hogy a párok lazítanak szabályaikon, mivel több időt töltenek a swingerben, és a szigorú szabálykönyvet néhány alapelvre cserélik, mint például a biztonságos játék, a szórakozás, az egymásra figyelés.

Szabályok nélkül könnyen elveszünk és borítékolható a sérülés. Remélem, hasznosnak találtátok ezt a kis szösszenetet.

Osszátok meg, kérlek Ti is, milyen szabályaitok vannak- amik beváltak és esetleg hasznos lehet más pároknak is….